Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman a trecut prin momente neplăcute la filmările serialului „Pasărea matinală”

Can Yaman a trecut prin momente neplăcute la filmările serialului „Pasărea matinală”

de Redactia Tvmania

Can Yaman (pe care îl vedeţi la Pro 2 în serialul „Dulce-amărui”) a fost de curând ţinta unor ştiri neadevărate apărute în tabloidele turceşti. Conform acestora, actorul şi-ar fi pierdut cumpătul la filmările serialului în care joacă în prezent, comedia romantică „Pasărea matinală” („Erkenci Kuş”).

Can (29 de ani) s-ar fi enervat foarte tare când, pe platourile de filmare, a intrat un aşa-zis fan care a început să îi vorbească urât atât lui, cât şi colegei sale, actriţa Demet Özdemir. De nervi actorul ar fi aruncat cu aparatul de fotografiat pe care îl avea în mână spre persoana în cauză, însă din greşeală ar fi lovit un actor din figuraţie.

Prima care a reacţionat la această poveste neadevărată a fost Demet, care a luat atitudine pe Instagram, unde a declarat:

„Persoana în cauză, care nu poate fi numită fan, a intrat fără să i se permită pe platourile de filmare şi a început să ne aducă injurii atât mie, cât şi lui Can. Mai mult, respectivul l-a prins pe colegul meu de braţ, iar când acesta a încercat să desprindă, i-a căzut apartul de fotografiat din mână, deci cel care a avut de suferit a fost Can, nu altcineva. M-au durut foarte mult aceste ştiri mincinoase, mai ales că partenerul meu îi primeşte cu drag pe toţi cei care vin să ne viziteze!”.

La rândul lor, reprezentanţii casei de producţie a serialului, Gold Film, au reacţionat luându-i apărarea lui Can. Aceştia au declarat că, într-adevăr, a existat un incident pe platouri în cadrul căruia Demet şi Can au fost agresaţi, şi care s-a soluţionat cu mult calm din partea actorilor, în special a lui Can, care e un „actor minunat”.

Serialul „Pasărea matinală” (care a fost cumpărat lunile trecute de Italia şi Spania) se află în topul audienţelor din Turcia din vara trecută, de la debutul său, şi până în prezent.

Acesta nu ar fi singurul scandal în care numele lui Can a apărut în ultima perioadă. Conform hurriyet.com.tr, la filmările serialului „ Hangimiz sevmedik?” (2016), Can Yaman s-a certat cu actriţa Selen Soyder, în care a aruncat cu paharul cu ceai. Aceasta a părăsit cu surle şi trâmbiţe la vremea aceea distribuţia şi l-a dat în judecată pe Can. Procesul s-a finalizat de curând, iar Can a fost găsit vinovat, pedeapsa pentru el fiind o amendă destul de mare.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton