Homepage  / Vedete străine

Can Yaman, apariție de senzație! Actorul turc a pozat aproape dezbrăcat

Can Yaman, apariție de senzație! Actorul turc a pozat aproape dezbrăcat

de Roxana Mirea,

Can Yaman și-a uimit fanii, dar mai ales fanele, cu ultimele sale apariții în mediul online. Celebrul actor turc a pozat fără inhibiții aproape dezbrăcat. Ba mai mult, într-un scurt video, Can Yaman este filmat în timp ce face duș, ca mai apoi să-și îmbrace costumul și să iasă din vestiar.

Can Yaman a pozat aproape dezbrăcat

În cele mai recente imagini publicate pe rețelele sociale, starul turc Can Yaman și-a etalat fizicul atletic în timp ce a pozat în lenjerie intimă DolceGabbana. Actorul a distribuit o serie de instantanee, fotografii și videoclipuri pentru a promova cea mai nouă colecție DolceGabbana pentru linia de lenjerie intimă.

Actorul turc a apărut aproape dezbrăcat în cele mai multe dintre postări. Într-unul dintre clipurile scurte, Can Yaman poate fi văzut făcând duș, iar apoi îmbrăcându-se, imagini care cu siguranță a încins spiritele printre fanele lui.

Pe de altă parte, unii internauți au criticat apariția actorului, susținând că este nepotrivit să apară aproape dezbrăcat în mediul online, scrie presa turcă. Alții i-au lăudat curajul și corpul atletic, adăugând că le-au plăcut videoclipurile promoționale.

Mi multe imagini îl arată pe Can purtând doar chiloți albi, în timp ce stă pe o bancă în ceea ce pare a fi un vestiar.

De la sosirea mea în Italia am simțit îmbrățișarea și apropierea unui brand care reprezintă perfect senzualitatea și eleganța și pe care am avut privilegiul de a-l purta cu mândrie și plăcere la fiecare ocazie importantă”, a scris actorul turc pe Instagram.

În altă măsură de idei, Can Yaman trebuie să fie foarte fericit că a reintrat în posesia contului său personal de Instagram, asta după ce, în urmă cu mai mult de o lună, acesta dispăruse de pe rețelele sociale, profilul său fiind închis sau blocat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton