Homepage  / Vedete străine

Can Yaman ar avea o relație cu colega lui de platou. Cum au fost surprinși

Can Yaman ar avea o relație cu colega lui de platou. Cum au fost surprinși
6

de Roxana Mirea,

Can Yaman (31 de ani) a devenit un adevărat sex-simbol în Italia, țara sa adoptivă, iar acum acesta a ajuns din nou în atenția presei, după despărțirea de Diletta Leotta. În prezent, Cam Yaman filmează împreună cu actrița Francesca Chillemi pentru serialul „Viola Come Il Mare”/„Purple Like the Sea”. Există speculații că cei doi ar avea o relație și în afara platourilor de filmare după ce s-a scris că cei doi au petrecut nouă nopți împreună.

Can Yaman și Francesca Chillemi ar avea o relație

Revista Chi a dezvăluit că actorii Can Yaman și Francesca Chillemi au petrecut două nopți împreună, iar acest lucru a stârnit furie pe rețelele sociale: „Mai mult respect, ea are un partener”. Cei doi filmează împreună pentru serialul „Viola come il mare”. Există speculații că relația dintre Can Yaman și Francesca Chillemi ar fi depășit limitele platoului de filmare, după ce aceștia ar fi petrecut două nopți împreună în aceeași casă, la Roma.

De asemenea, revista Chi a publicat și imagini cu cei doi ieșind pe aceeași ușă, deși în momente diferite. Ușa respectivă este a unei clădiri din Roma, unde Francesca locuiește atunci când se află în capitală, scrie albawaba.com.

Aceste zvonuri au stârnit reacții în rândul fanilor, dar nu doar pentru că este vorba de un actor cunoscut precum Can Yaman, dar și pentru că Francesca Chillemi este într-o relație oficială cu antreprenorul Stefano Rosso, cu care are o fiică de 5 ani, Rania.

Potrivit revistei citate anterior, vineri seară, 12 noiembrie, la scurt timp după ce el a sosit la respectiva locație, ea a ieșit să facă o serie de cumpărături rapide. În dimineața următoare, Can Yaman este văzut ieșind din clădire, cu gluga hainei negre trasă pe față, cu ochelari de soare și o mască. Între timp, Francesca ar fi plecat deja în zori, a luat un tren pentru a ajunge la partenerul ei, Stefano Rosso și fiica lor, Rania, la Milano.

Can-Yaman-ar-avea-o-relatie-cu-colega-lui-de-platouCan-Yaman-ar-avea-o-relatie-cu-colega-lui-de-platou-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Apoi, aceeași scenă s-a repetat duminică seara, când actrița s-a întors la Roma. Luni dimineață, actorul Can Yaman a ieșit din clădirea respectivă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton