Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman, atacat de un coleg de breaslă că exagerează cu pozele sexy. Turcul face și un nou serial

Can Yaman, atacat de un coleg de breaslă că exagerează cu pozele sexy. Turcul face și un nou serial

de Redactia Tvmania

Turcul Can Yaman („Vis de iubire”, „Dl. Greșeală”) se află în continuare în Italia, țara sa adoptivă. Deși la începutul anului a plecat pentru că bătuse palma să joace în serialul „Sandokan”, proiect ale cărui filmări încă nu au început, Can (31 mai) a găsit pe parcurs și iubirea, în persoana jurnalistei sportive Diletta Leotta (29 de ani), și a prins și gustul afacerilor. 

 

Can Yaman și-a lansat recent propriul brand de parfum, iar fanele sale de pe Instagram sunt mai mult decât fericite, nu pentru că au astfel ocazia să-l adulmece, ci pentru că pozele de promovare sunt absolut incendiare. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Lunile de pregătire și antrenamentele făcute pentru a intra în pielea piratului Sandokan (echitație, scrimă și arte marțiale) i-au prins bine lui Can, care își etalează fizicul de invidiat pe internet de dragul parfumului. „Can Yaman Mania” va fi lansat oficial pe piață abia în septembrie. La început va fi vândut doar în Italia, ulterior și în alte țări europene. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Campania de promovare, adorată de doamne și domnișoare, a fost însă taxată de un alt actor turc. Într-o perioadă în care Turcia este afectată de incendii devastatoare, Can ar fi trebuit, la fel ca multi alți colegi de-ai săi de breaslă, să tragă un semnal de alarmă și să se implice mai mult, crede actorul Tolga Güleç („Trădarea, „Legea pământului”, „Fiicele doamnei Fazilet”), care a scris pe rețelele de socializare, potrivit ziarului Hurriyet:

„Ok, ne-am lămurit, arăți bine, dar în loc să ne bombardezi zilnic cu pozele tale cu mușchi, ai putea mai bine să vezi cum poți ajuta oamenii sau măcar să scrii ceva în acest sens”, a scris Tolga Güleç, fără să-i dea însă numele lui Can Yaman. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Filmările pentru „Sandokan” se amână

Fanii așteaptă să-l revadă pe Can nu doar în poze, ci și pe micile ecrane în serialul de aventuri „Sandokan”, a cărui producție întâmpină însă câteva probleme. În primul rând filmările, care trebuiau să înceapă deja, vor debuta abia la anul, anunță însuși Can pe contul său de Instagram: „Abia aștept să filmez pentru Sandokan în 2022, un proiect internațional uriaș, în limba engleză”. 

Presa italiană a vehiculat faptul că motivul principal al întârzierii ar fi fost schimbările în ceea ce privește scenariul, mai ales de când americanii au devenit producătorii oficiali (cei de la compania italiană Lux Vide, care au lansat proiectul, au decis să lucreze cu americanul Scott Rosenbaum). 

Rosenbaum („Chuck”, „The Shield”, „Queen of the South”) își dorește ca povestea să fie spusă prin ochii unei femei și ca personajul principal să nu mai fie Sandokan, ci Lady Marianne, o tânără răpită de acesta, care ulterior se alătură bandei sale de pirați. 

Dacă Sandokan va fi jucat de Can, pentru rolul Lady Marianne producătorii sunt în continuare în căutări. „Sandokan”, remake-ul mini-seriei de succes din 1976, „Sandokan, tigrul Malaeziei”, cu indianul Kabir Bedi în rolul principal, ar trebui să aibă premiera anul viitor la postul Rai 1, însă sunt șanse mari ca, din cauza neînțelegerilor, să ajungă pe o platformă online. 

Atenție, Gabriel Garko, Can vine din urmă!

Pentru că filmările la „Sandokan” au fost amânate pentru anul viitor, Can are timp acum să se ocupe de un alt proiect. El va juca începând cu luna septembrie într-o altă producție a casei Lux Vide, realizată de Luca Bernabei, serialul „Viola come il mare”. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Serialul va fi prima producție în care turcul va vorbi exclusiv în limba italiană, iar partenera sa va fi frumoasa Francesca Chillemi, anunță tvsoap.it. Serialul are la bază romanul de debut al jurnalistei Simona Tanzini, „Conosci l’estate?”, iar filmările vor avea loc în Roma și Palermo.

 

Cine e rivalul lui Can Yaman

Modificările pe scenariu nu ar fi fost singura problemă cu care de la producția „Sandokan”. Can Yaman nu s-ar înțelege bine cu colegul său, actorul italian Luca Argentero („DOC – În mâinile tale”, „ Mănâncă, roagă-te, iubește!”), care îi va da viață piratului Yáñez de Gomera, prietenul loial al lui Sandokan. Conform www.ilfattoquotidiano.it, zvonurile că turcul și italianul ar fi rivali au fost alimentate de o întâmplare recentă. Aflați separat în vacanță în Gallipoli, o localitate din zona Puglia, s-au evitat când s-au întâlnit din greșeală într-un local, semn că nu e prea mult loc pentru doi actori atât de iubiți în Italia în același serial. 

 

Can și Diletta vor să se căsătorească

Tabloidele turcești spun că actorul și Diletta Leotta s-au logodit. Can s-ar fi dus la tatăl frumoasei blonde să-i ceară mâna, iar aceasta, la rândul ei, ar fi călătorit la Istanbul ca să-i cunoască familia turcului. Așa că ceea ce gurile rele numeau o relație de dragul publicității e pe cale să se sfârșească cu o căsătorie. 

Conform sabah.com.tr, chiar mama lui Can, Güldem Yaman, ar fi lăsat să se înțeleagă că îndrăgostiții sunt gata să facă pasul cel mare: „Inelul a fost dat. Să dea Domnul să avem nuntă la anul!”, a spus ea ziariștilor turci la un eveniment. 

Can și Diletta s-au plimbat în ultimele luni prin mai multe orașe italienești și s-au lăsat pozați în ipostaze tandre, atât pe insula Capri, cât și pe stadioanele unde au urmărit meciurile Campionatului European (câștigat de Italia), dar și la Istanbul, pe malul Bosforului. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton