Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman, boicotat de presă la lansarea Disney Plus Turcia. Motivul este neașteptat

Can Yaman, boicotat de presă la lansarea Disney Plus Turcia. Motivul este neașteptat
7

de Andra Stana,

Can Yaman a fost boicotat, seara trecută, de către jurnaliști. Totul s-a întâmplat în timpul evenimentului de lansare a platformei Disney Plus în Turcia. Cum au reacționat fanii la acest protest inedit organizat de presa turcă.

Unul dintre cei mai cunoscuți actori prezenți la evenimentul organizat cu ocazia lansării Disney Plus, a cărei difuzare a început ieri în Turcia, a fost Can Yaman. Acesta va reveni în curând în atenția fanilor turci: el va filma un nou proiect în țara natală. Asta, după ce actorul din „Vis de iubire” a petrecut mai bine de un an în Italia, unde a încercat să își lanseze cariera internațională.

Pentru prima dată, după o lungă pauză, Can Yaman va filma un serial în Turcia. Actorul de 32 de ani va juca în serialul „El Turco”, o producție marca Disney Plus, scrie televizyongazetesi.com.

Serialul „El Turco” este adaptarea unui roman istoric, despre soarta unui soldat turc din secolul 17, care e salvat de la moarte de niște săteni italieni și apoi îi ajută să se revolte împotriva asupritorilor locali. Alte detalii despre distribuție nu se cunosc, dar serialul face parte dintre numeroasele proiecte originale ale platformei Disney Plus.

„Este vedeta Italiei, are nevoie de presa turcă?”

Frumosul actor a fost prezent, marți seară, la evenimentul de lansare a platformei Disney Plus. Total neașteptat, Can Yaman s-a văzut pus în fața unui protest al jurnaliștilor. Mai precis, reporterii s-au întors cu spatele când starul turc a intrat în sală. De asemenea, aceștia au coborât camerele de filmat și nu i-au pus nicio întrebare.

Un jurnalist a strigat chiar din spatele lui Can Yaman: „Este vedeta Italiei, are nevoie de presa turcă?”.

Can Yaman, surprins de protestul presei turce la lansarea Disney Plus

Se pare că Yaman a fost extrem de surprins de protestul neașteptat. Acest protest al jurnaliștilor a dus la o serie de reacții din partea fanilor lui Can Yaman.

Can Yaman, boicotat de presă la lansarea Disney Plus Turcia. Motivul este neașteptatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deniz Tural, care a făcut comentarii în serie pe Twitter, și-a exprimat reacția prin următoarele cuvinte: „Îți place Can Yaman, nu-ți place, nu pot să-i spun nimic. Cu toate acestea, ceea ce văd în acest videoclip este o atitudine lipsită de respect față de el. Nu știu cine este persoana care a întors spatele, dar o astfel de atitudine față de cineva care salută este în offside.”

Un fan a împărtășit, de asemenea, în postarea sa: „Care este motivul pentru care nu-l puteți filma pe Can Yaman?”, a scris el.

De asemenea, un utilizator Twitter a declarat că nu i se pare corect ceea ce au făcut jurnaliștii și a scris: „Glumiți, artiști și actori din această țară au fost implicați în nu știu ce evenimente, presa nu a reacționat, acum când vine vorba de Can Yaman…”

Sursa foto: Profimedia, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton