Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman e gata să lucreze pentru noul lui serial, „Bay Yanlış”. Unde și când se vor filma primele secvențe

Can Yaman e gata să lucreze pentru noul lui serial, „Bay Yanlış”. Unde și când se vor filma primele secvențe

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de-abia așteaptă să înceapă lucrul la noul său serial, „Bay Yanlış” („Mr. Wrong”).

Can începuse pregătirile pentru această producție când a izbucnit pandemia în Turcia, însă a trebuit să le amâne și să petreacă ca majoritatea actorilor turci mai mult timp în casă. Conform dizibilgi.tv, actorul în vârstă de 30 de ani va începe să filmeze la sfârșitul lui mai în Bodrum, iar serialul va ajunge la vară pe micile ecrane turcești la postul Fox TV.

Can o are ca parteneră în acest serial pe Özge Gürel, alături de care a jucat în „Dulce-amărui” („Dolunay”, 2017), iar din distribuție vor mai face parte Sarpcan Köroglu, Serkay Tütüncü, Ece Irtem, Cemre Gümeli, Lale Başar, Feri Baycu, Suat Sungur, Fatma Toptaş și Gürgen Öz. Serialul „Bay Yanlış” va avea de asemenea accente comice, ca „Vis de iubire”, și va spune povestea de dragoste dintre Özgür (Can), proprietarul arogant al unui bar, şi Ezgi (Özge), o tânără simpatică care nu prea a avut noroc la bărbați. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton