Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman, „Parola: Te iubesc! ”, are o nouă iubită. Aflaţi despre cine e vorba!

Can Yaman, „Parola: Te iubesc! ”, are o nouă iubită. Aflaţi despre cine e vorba!

de Redactia Tvmania

Deşi s-a zvonit că s-ar fi aprins după actriţa Demet Özdemir, colega sa din cel mai recent proiect tv, se pare că actorul Can Yaman (29 de ani, protagonistul din „Parola: Te iubesc!”) se iubeşte, de fapt, cu o stilistă pe nume Elif Tutarkaban.

Aceasta nu doar că îi alege hainele, dar este şi cea care îi creează bijuteriile pe care el le poartă în serialul în care joacă în prezent, „Pasărea matinală” („Erkenci Kuş”). La sfârşitul anului trecut, Can a încheiat relaţia care dura de ceva timp cu actriţa Bestemsu Özdemir („Dragoste de contrabandă, „Meryem”). Conform tabloidelor turceşti, cei doi s-ar fi despărţit după ce Can ar fi înşelat-o.

Can este în centrul atenţiei şi are sute de fane de când popularitatea sa a luat-o pe o pantă ascendentă. Iar de vină pentru acest lucru sunt noul său look, de băiat sexy şi rău, şi rolul pe care îl joacă în „Pasărea matinală”, cel mai urmărit serial turcesc la ora actuală. Producţia cu accente comice se află de câteva luni bune pe primul loc în topul audienţelor turceşti,  povestea de iubire dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir) cucerind telespectatorii turci de la primul episod. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton