Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman s-a întors în atenția publicului. Aflați care sunt noutățile despre el

Can Yaman s-a întors în atenția publicului. Aflați care sunt noutățile despre el

de Redactia Tvmania

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Can Yaman! Protagonistul serialului „Vis de iubire” („Erkenci Kuş”), difuzat de Happy Channel miercurea și joia de la 20.00, s-a întors în atenția publicului. El a acordat primul interviu, după efectuarea stagiului militar în Izmir, tocmai în Italia, la Milano, oraș unde a călătorit în ciuda situației de panică create de prezența Coronavirusului. 

Invitat în emisiunea Barbarei d’Urso, de la postul italian Canale 5, „Live – Non è la D’Urso”, actorul în vârstă de 30 de ani a vorbit despre familia lui (părinții lui sunt divorțați), despre pasiunea pentru actorie, dar și despre caltitățile unei iubite (spune că îl interesează mai mult caracterul). Din cauza epidemiei cu Coronavirus, din gradena emisiunii au lipsit spectatorii. Astfel, în platou, s-au aflat doar Can, prezentatoarea și cei din staff-ul tehnic. Pe Can nu l-a deranjat acest lucru și a răspuns cu umor la întrerbările Barbarei.

A doua zi după participarea sa, mai multe site-uri, printre care și canlitv.com, au anunțat că va fi protagonistul unui nou serial realizat de Faruk Turgut, producătorul de la „Vis de iubire”, și scris de Aslı Zengin, una dintre scenaristele acestui serial. Noua producție tv s-ar numi „Mr. Lie” („Domnul minciună”) și ar fi tot o comedie romantică. Deocamdată nu se știu mai multe detalii despre acest proiect, care nu a fost confirmat de Can. Totodată despre el s-a scris că ar deveni, în perioada următoare, imaginea unui brand de îmbrăcăminte, ceea ce înseamnă că, ușor-ușor, își va redresa imaginea.

Can ar fi trebuit să joace într-un serial alături de actrița Pinar Deniz, „Can Borcum”, însă, în cele din urmă, proiectul a fost anulat. Turcii au scris că actorul ar fi pierdut rolul din cauza unor declarații „sexiste” făcute la adresa lui Pinar (în realitate el folosind doar cuvântul „libido” cu referire la lipsa chimiei dintre ei). Mai mult, Can s-a tot lăudat ziariștilor că serialele lui sunt mai bune decât cele ale colegilor săi de breaslă, Çagatay Ulusoy și Kıvanç Tatlıtug, și că este mult mai cunoscut în Europa decât ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton