Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman şi Demet Özdemir se întorc pe micile ecrane din Turcia

Can Yaman şi Demet Özdemir se întorc pe micile ecrane din Turcia

de Redactia Tvmania

Actorii Can Yaman şi Demet Özdemir, pe care îi ştim din serialele „Parola: Te iubesc”, respectiv „Camera 309”, vor reveni pe micile ecrane din turcia la Star tv din 26 iunie în serialul „Erkenci kuș” („Pasărea matinală”).

Producţia cu accente comice va prezenta povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir). Sanem este o tânără ambiţioasă care se angajează la o agentie de publicitate. Directorul agenţiei, Aziz, are doi băieţi cu personalităţi diferite, Can, un fotograf pasionat, şi Emre (Birand Tunca), care se ocupă de partea economică. Amândoi se vor îndrăgosti de Sanem, iar protagonista va putea să aleagă cu greu între ei.

Can Yaman se află la cel de-al cincilea proiect tv al său, iar anul trecut a avut succes în Turcia cu serialul „Dolunay” („Luna plină”). La rândul său şi Birand Tunca joacă în cel de-al cincilea serial din cariera sa, cel mai important de până acum fiind productia de epocă „Ertugrul”. 

Demet Özdemir este şi o bună dansatoare, nu doar actriţă şi model. Primul ei rol a fost în serialul „Sana Bir Sır Vereceğim” (2013), iar pe micile ecrane de la noi aţi mai văzut-o şi în producţia „În dragoste şi în război”. Ultimul ei proiect cinematografic este comedia romantică „Sen Kiminle Dans Ediyorsun?”, care a avut premiera în Turcia toamna trecută. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, după relaţia tumultoasă cu Yusuf Çim, actor şi cântăreţ turc, Demet se iubeşte de un an cu fotbalistul Oğuzhan Özyakup, spun cei de la ntv.com.tr.

Foto:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton