Homepage  / Vedete străine

Can Yaman și Francesca Chillemi au strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Ce ținute au purtat

Can Yaman și Francesca Chillemi au strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Ce ținute au purtat
8

de Roxana Mirea,

Actorul turc Can Yaman și actrița italiană Francesca Chillemi au atras toate privirile pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cei doi au fost prezenți la celebrul eveniment pentru prezentarea noului lor serial, „Viola come il mare”.

Can Yaman și Francesca Chillemi, la Festivalul de Film de la Veneția 2022

La începutul acestei săptămâni, celebrul actor turc Can Yaman a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2022 alături de actrița italiană Francesca Chillemi. Cei doi au atras atenția tuturor grație ținutelor lor superbe.

Can Yaman a purtat un costum negru, cu o cămașă albă, în timp ce Francesca a purtat un ansamblu negru din două piese. Francesca Chillemi a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Can Yaman, în timp ce amândoi zâmbesc. „Există emoție, există frică și există atât de multă bucurie de a fi”, a scris ea.

News – 79th Venice International Film Festival – Il Signore Delle Formiche red carpet, Lido di Venezia, ItalyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cei doi actori au fost prezenți la Festivalului de Film de la Veneția pentru prezentatrea noului lor serial, „Viola come il mare”. Evenimentul dedicat serialului a avut loc pe 6 septembrie. Pentru acest proiect, Can a luat lecții de dicție în limba italiană, chiar dacă o vorbea fluent. “Eu mă simt foarte italian, simt că am o familie în Italia, am un loc de muncă. Mă simt ca unul dintre ei”, a declarat el mai de mult, citat de diregiovani.it.

În urmă cu câteva zile, Can a dezvăluit că data de lansare a serialului va fi vineri, 30 septembrie, pe Canale 5.

Despre ce este vorba în „Viola come il mare”

„Viola come il mare” va avea 12 episoade, iar protagoniștii săi sunt actorul turc Can Yaman (cunoscut pentru rolurile din “Dulce-amărui”, “Vis de iubire” și “Dl. Greșeală”) și italianca Francesca Chillemi (“Carabinieri”). Can este singurul actor turc din distribuție, serialul fiind primul său proiect în limba italiană.

În prim-planul poveștii se află frumoasa Viola Vitale (Francesca), o tânără jurnalistă de modă, care se mută de la Paris la Palermo (orașul ei natal), pentru a-l găsi pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Palermo, Viola începe să lucreze la o redacție de stiri online și să investigheze cazuri de crimă. Așa îl cunoaște pe inspectorul Francesco Demir (Can), un bărbat devotat meseriei sale, dar care nu prea are încrede în oameni. Polițistul Francesco și jurnalista Viola vor lucra cot la cot ca să deslușească misterul unor crime care au loc în orașul italian.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton