Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman și Özge Gürel au început filmările la serialul „Bay Yanlış”

Can Yaman și Özge Gürel au început filmările la serialul „Bay Yanlış”

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, a început, în sfârșit, filmările la comedia romantică „Bay Yanlış” („Mr. Wrong”).

Can se pregătea pentru această producție când a izbucnit pandemia în Turcia, însă a trebuit să petreacă ca majoritatea actorilor turci mai mult timp în casă. Deocamdată Can și partenera sa din acest serial, Özge Gürel, alături de care a jucat în „Dulce-amărui” („Dolunay”, 2017),  s-au întâlnit la Istanbul, urmând ca filmările să aibă loc și la Bodrum.

Cei doi sunt foarte entuziasmați.

„Am foarte mari emoții”, a spus Özge în prima zi de filmare, în timp ce Can a pus o poză de la filmări cu noul său look. Are barba mai scurtă, la fel și părul, însă același zâmbet irezistibil, mulțumind fanilor că este alături de el în acest nou proiect.  

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on

Serialul „Bay Yanlış”, care va ajunge la vară pe micile ecrane turcești la postul Fox TV, va spune povestea de dragoste dintre Özgür (Can), proprietarul unui bar din Istanbul, şi Ezgi (Özge), o tânără simpatică care nu prea a avut noroc la bărbați. Özgür este bogat, chipeș și nu își dorește relații serioase cu femeile, ținând foarte mult la libertatea sa. Lucrurile se schimbă când o întâlnește pe Ezgi, o absolventă de Relații Publice, venită cu ambiții mari dintr-un orășel mic, pentru care corectitudinea este cel mai important lucru.

Cel care i-a urat lui Özge mult succes în prima zi de filmare a fost iubitul ei, Serkan Çayoglu. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și declară acest lucru pe rețelele de socializare. Însă să nu uităm că așa era și partenera lui Can Yaman, Demet Özdemir, la începutul filmărilor pentru „Vis de iubire”. Ulterior, Demet s-a despărțit de iubitul ei de atunci, Seçkin Özdemir, și a început o idilă cu Can, iar despre acest subiect tabloidele turcești au tot scris anul trecut. Pe frumoasa Özge Gürel („Sezonul cireșelor”, „Yaman”) o puteți vedea în prezent într-un film dramatic emoționant pe Netflix, „Annem”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton