Homepage  / Vedete străine

Can Yaman, urmărit de ghinion. Actorul turc din „Vis de iubire” tot așteaptă să dea lovitura în Italia

Can Yaman, urmărit de ghinion. Actorul turc din „Vis de iubire” tot așteaptă să dea lovitura în Italia

de Ruxandra Dinca,

Can Yaman a primit nu una, ci două vești proaste în ultimele săptămâni. Mutat de un an în Italia, ca să-și lanseze cariera internațională, actorul turc devenit celebru cu rolul din comedia romantică „Vis de iubire”, redifuzată la noi de Happy Channel, nu reușește totuși să puncteze decisiv: două dintre serialele sale au fost amânate!

Prima veste proastă a fost că serialul polițist italian „Viola come il mare”, în care Can Yaman are rol principal și pentru care a luat lecții de italiană, a fost amânat pentru la toamnă. Planul inițial era ca „Viola come il mare” să fie lansat în această primăvară, dar, până la urmă, serialul polițist va avea premiera abia la toamnă, la postul italian Canale 5. Cel puțin aceasta este planul momentan, iar o dată a premierei nu a fost încă stabilită.

În „Viola come il mare”, Can Yaman interpretează un polițist cu origini turcești, Francesco Demir, care ajunge să lucreze cot la cot cu o jurnalistă, Viola Vitale, alături de care rezolvă tot felul de cazuri în orașul Palermo. Viola, personajul principal feminin, este interpretat de superba italiancă Francesca Chillemi, iar presa tabloidă locală a bifat deja, toamna trecută, când s-a filmat „Viola come il mare”, zvonul că Francesca și Can ar fi avut o aventură pe platouri. 

S-au amânat filmările și la „Sandokan”. Din nou

Mai dureroasă însă decât amânarea premierei de la „Viola come il mare” este cu siguranță, pentru Can Yaman, amânarea – a câta oară?! – a filmărilor pentru remake-ul de la „Sandokan”. Acesta este, de fapt, proiectul pentru care s-a mutat în Italia, la începutul lui 2021, Can Yaman – el are rolul principal masculin.

Primăvara trecută, Can Yaman se antrena serios pentru „Sandokan” și contul lui de Instagram era plin de poze de la lecțiile de călărie, luptă cu săbii sau luptă corp la corp. 

Însă filmările de la „Sandokan” nu au început niciodată. Zvonurile despre motivele repetatelor amânări au fost destule: ba că trebuie rescris scenariul, ba că echipa nu găsește o actriță potrivită pentru principalul rol feminin, ba că Can Yaman și Luca Argentero, actorul italian care e în serial Yanez, cel mai bun prieten al lui Sandokan, nu se înghit deloc în realitate.

Cert este că, scria recent presa din Turcia, filmările pentru remake-ul de la „Sandokan” vor începe, în cel mai fericit caz, anul viitor. De ce? Pentru că Luca Argentero, un adevărat sex-simbol în Italia, este ocupat cu filmările pentru sezonul 3 al serialului „Doc – În mâinile tale”, o producție de mare succes, în care are rol principal (la noi, AXN difuzează serialul).

Din acest motiv, nu are cum să ajungă în Thailanda, unde va fi filmat „Sandokan”. De asemenea, se pare că echipa nu a făcut deloc progrese în privința alegerii unei actrițe principale. 

Și totuși, Can Yaman va filma pentru Disney Plus

Fanele lui Can Yaman au totuși și motiv de bucurie. Vara aceasta, turcul lor preferat nu va șoma, ba din contră: actorul este așteptat în Turcia, unde ar trebui să înceapă curând filmările pentru noul lui proiect, serialul „El Turco” de la Disney Plus. 

Serialul „El Turco” este adaptarea unui roman istoric, despre soarta unui soldat turc din secolul 17, care e salvat de la moarte de niște săteni italieni și apoi îi ajută să se revolte împotriva asupritorilor locali. Alte detalii despre distribuție nu se cunosc, dar serialul face parte dintre numeroasele proiecte originale ale platformei Disney Plus, care se va lansa în Turcia la aceeași dată ca în România: 14 iunie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton