Homepage  / Televiziune

Canal+ a finalizat integrarea companiei care deţine televiziunile Film Box şi TDC

Canal+ a finalizat integrarea companiei care deţine televiziunile Film Box şi TDC

de Ioana Maria,

Integrarea SPI International, companie care deţine televiziunile Film Box şi TDC, în cadrul Grupului CANAL+ a fost finalizată, în urma aprobărilor primite de la autorităţile competente din toate jurisdicţiile europene în cauză, anunţă compania.

Grupul CANAL+ a anunțat că integrarea SPI INTERNATIONAL a fost finalizată, în urma aprobărilor primite de la autoritățile competente din toate jurisdicțiile europene în cauză. 

SPI INTERNATIONAL, o companie media globală care are o prezență semnificativă în Europa, cu o experiență vastă în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial, va aduce Grupului CANAL+ oportunități mari de a consolida ofertele de televiziune cu plată pe toate piețele europene și de a dezvolta noi game de servicii în beneficiul clienților la nivel mondial. 

Grupul CANAL+ este o companie de mass-media și un operator de televiziune cu plată. Este, de asemenea, un jucător de top în televiziunea franceză gratuită. Cu STUDIOCANAL și KINO SWIAT, Grupul CANAL+ este, de asemenea, un lider european în producția, achiziția și distribuția de filme de lung metraj și seriale TV.

SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. Anul trecut, SPI a lansat platforma de streaming FilmBox+. Totodată, compania a lansat recent și un alt serviciu online, Dizi, unde se pot vedea o selecție impresionantă cu cele mai bune seriale turceşti din întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton