Homepage  / Știri

Canalele FilmBox au, în luna ianuarie, 4 seriale noi

Canalele FilmBox au, în luna ianuarie, 4 seriale noi

de Redactia Tvmania

Din 1 ianuarie, în fiecare duminică, de la ora 22.00, FilmBox Family difuzează cele 10 episoade ale primului sezon din serialul BBC „Muşchetarii” (lansat în 2014).

Difuzat deja la noi de Viasat History, „Muşchetarii” este ecranizarea celebrului roman de Alexandre Dumas despre aventurile lui D’Artagnan (Luke Pasqualino), Athos (Tom Burke), Porthos (Howard Charles) și Aramis (Santiago Cabrera), serialul a ajuns la sezonul 3 în ţara de origine.

FilmBox Family difuzează cele 10 episoade ale primului sezon din serialul BBC „Muşchetarii”

Cele 10 episoade ale primului sezon din serialul „Muşchetarii” sunt difuzate de FilmBox Family

În rolul Cardinalului Richelieu apare Peter Capaldi, protagonistul serialului „Dr. Who” (difuzat de FilmBox Premium din 24 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.10).

Alte 3 seriale noi la FilmBox

În plus, din 3 ianuarie, în fiecare marţi, de la ora 21.00, pe FilmBox Premium, începe „Sherlock” (2010 – prezent). Serialul în care Benedict Cumberbatch şi Martin Freeman intră în pielea detectivului Sherlock Holmes, respectiv al Dr. John Watson, a fost deja difuzat la noi de AXN.

Din 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, FilmBox va da producţia TV daneză „Cei care ucid”/„Den som dræber” (2011), serial poliţist care începe cu descoperirea cadavrelor arse a 4 femei, în pădurile aflate la nord de Copenhaga. Detectivul Katerine Ries Jensen (Laura Bach), o femeie şi psihiatrul legist Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren) fac echipă pentru a prinde vinovatul. Serialul a avut deja parte de un remake american de un sezon, în 2014, cu actorii Chloë Sevigny şi James D’Arcy în rolurile principale.

Iar din 7 ianuarie, sâmbăta, de la ora 22.00, FilmBox Plus difuzează „Olympus”, un serial canadian din 2015 care povestea unor oameni curajoși, care au exilat zeii în lumea inconștientului – un loc numit Lumea de Dincolo. Tom York are rolul principal.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Serialul „Dr. Who” va avea premiera sâmbătă la FilmBox Premium

Producția BBC „Wolf Hall” va fi difuzată de FilmBox Premium începând de duminică

Matt Smith („Doctor Who”) şi John Lithgow fac o miniserie despre regina Elisabeta a II-a

Globurile de Aur 2017: S-au anunţat nominalizările. Vezi lista completă!

Serialul „Doctor Who” a intrat în Cartea Recordurilor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton