Homepage  / Articole

“Canan: destin furat”, povestea unei răzbunări

“Canan: destin furat”, povestea unei răzbunări

de Redactia Tvmania

Postul Antena 1 este al treilea post tv din România care difuzează un serial turcesc, după Kanal D şi Acasă TV. Din 20 iunie, în fiecare zi de luni până joi, de la 22.15, telespectatorii pot urmări „Canan – Destin furat”, care urmăreşte povestea unei femei care vrea să răzbune pe fosta sa familie adoptivă.

Serialul care a cucerit Turcia dezvăluie destinul teribil al unei femei puternice. Când era doar o copilă, Canan a fost adoptată de o familie foarte înstărită: Karahan. Atunci când doamna Renknaz Karahan o vede într-un sat foarte sărac pe Canan, o ia acasă pentru a-i ţine companie fiicei ei bolnave. Deşi despărţirea de mama ei este dureroasă pentru Canan, afecţiunea şi dragostea din partea noii familii îi vindecă suferinţa şi micuţa are o copilărie fericită.

Câţiva ani mai târziu, adolescenta Canan  a devenit atât de frumoasă încât Selim – nepotul lui Renknaz – se îndrăgosteşte cu uşurinţă de ea. Familia şi prietenii sunt convinşi că cei doi îndrăgostiţi se vor căsători. Dar soarta lui Canan ia o turnură neaşteptată atunci când familia pe care o îndrăgea o umileşte şi o alungă din casă. Disperată, Canan este nevoită să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l iubeşte.

După o viaţă zbuciumată, Canan se întoarce în casa Karahan, uimindu-i pe toţi prin frumuseţe, putere şi bogăţie. Dar revenirea lui Canan nu este întâmplătoare, ea vrea să-i facă să plătească pe toţi cei care au facut-o să sufere în trecut.

Actriţa din rolul principal este Gamze Ozcelik Pektaş. Ea s-a născut la Istanbul, va împlini 29 de ani pe 26 august şi s-a lansat în lumea showbiz-ului ca model.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton