Homepage  / Articole

Cancan TV îi duce pe Cabral şi Solcanu în weekend

Cancan TV îi duce pe Cabral şi Solcanu în weekend

de Redactia Tvmania

Se știa deja de ceva vreme că show-ul monden „Cancan TV” s-a mutat de la Kanal D, în trustul MediaPro, dar acum am aflat detaliile! Emisiunea va fi difuzată în curând la Acasă, de luni până joi, de la ora 22.00. Prin urmare, „Poveștirile de noapte”, emisiune prezentată de Cabral și Mircea Solcanu, se mută în weekend (vineri, sâmbătă și duminică), de la aceeași oră.

„CanCan TV” va aduce exclusivități, premiere din showbiz-ul românesc și mondenități la cote ridicate. Timp de două ore și jumătate, în direct dintr-un platou amenajat în Studiourile MediaPro din Buftea, evenimentele momentului se vor afla sub lupa lui Adrian Artene și a echipei sale. Telespectatorii Acasă vor avea acces la viața celebrităților și vor vedea un spectacol plin de culoare care va combina senzaționalul, informația și emoția.

„Cancan TV” a avut premiera la Kanal D în luna august a anului trecut, când se difuza doar miercurea, joia și vinerea seara. La acea vreme, prezentatorul Adrian Artene a spus că show-ul va rescrie “istoria mondenă” a României. Din ianuarie, emisiunea a fost difuzată de luni până joi, iar acum se mută la Acasă.

„Cancan TV”, fără Andreea Mantea

Colega lui Adrian Artene, Andreea Mantea, a decis să rămână fidelă Kanal D.

„De când m-am alăturat echipei Kanal D, am avut proiecte care mi-au plăcut şi mi s-au potrivit. Emisiunea «Nuntă cu surprize» (la care face echipă cu Gabriel Coveşeanu, n.r.) continuă şi în această toamnă, iar echipa cu care lucrez este minunată”, ne-a spus ea, menţionând că “dacă vor exista şi alte proiecte vă voi anunţa”.

Despre relaţia cu fostul coleg şi prezentatorul “Cancan TV”, Andreea s-a mulţumit să ne asigure că: “Faptul că Adrian Artene a plecat de la Kanal D nu ne face mai puţin prieteni ca până acum”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton