Homepage  / Vedete româneşti

Când a încetat Laurențiu Reghecampf s-o iubească pe Anamaria Prodan. „Urăsc când oamenii își folosesc copiii”

Când a încetat Laurențiu Reghecampf s-o iubească pe Anamaria Prodan. „Urăsc când oamenii își folosesc copiii”
8

de Roxana Mirea,

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a mărturisit când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă la divorț. Antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un fiu, pe Liam.

Când a încetat Laurențiu Reghecampf s-o iubească pe Anamaria Prodan

Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că iubirea dintre ei părea a fi eternă. Ei bine, situația a luat o întorsătură radicală după episodul dintre impresară și Dan Alexa. Din acel moment, Reghe spune că iubirea lui pentru Anamaria Prodan a început să se estompeze.

„Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost momentul în care am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Urăsc în general când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri. Nu accep ca niciunul dintre copiii mei… Nu judec pe nimeni altcineva. Vorbesc doar de mine și de familia mea.

Nu am să-i accept niciodată Anei sau altcuiva să-mi folosească copiii pentru a câștiga ceva, pentru a face ceva. Eu cred că lucrurile trebuie stabilite între oamenii maturi. Copiii trebuie să încerce să stea deoparte, să trăiască, să își facă școala, să facă ce au de făcut. Este un subiect dificil pentru un copil care își vede părinții că se despart, dar în același timp, cred că este foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca niște oameni maturi și să nu implicăm copiii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

laurentiu-reghecampf-anamaria-prodan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Laurențiu Reghecampf: „Eram foarte tăvălit”

Laurențiu Reghecampf a spus că nu acceptă ca Anamaria Prodan să se folosească de copii pentru a avea unele câștiguri. Antrenorul a mai declarat că el a încercat să îi protejeze pe copii prin toate acțiunile pe care le-a făcut după ce a anunțat divorțul. În plus, Reghe spune că a ieșit și a vorbit public despre situația dintre el și Anamaria doar de dragul lui Bebeto, băiatul pe care îl are cu impresara.

Eu am încercat mereu (n.r. să-i protejeze pe copii) prin toate acțiune pe care le-am făcut după ce am anunțat că divorțez de Anamaria. Am ieșit și am vorbit o singură dată datorită acestui lucru, că eram foarte tăvălit și manipulat și mi se puneau cuvinte care nu-mi aparțineau, iar acest lucru l-am făcut numai și numai pentru Bebe”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton