Homepage  / Vedete româneşti

Când a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil. „Nu am mai fi fost astăzi împreună”

Când a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil. „Nu am mai fi fost astăzi împreună”
6

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, micuțul Tiago. Cu toate acestea, cei doi au fost la un pas să se despartă. Iată care a fost momentul în care Gabriela Prisăcariu s-a gândit să renunțe la relația cu prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la un pas de despărțire

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost la un pas de despărțire. Totul s-a petrecut în prima lor vacanță împreună. În urmă cu patru ani, cei doi au mers în Peru, unde prezentatorul de la Antena 1 a dus-o pe iubita lui într-o drumeție de 5 ore pe jos către Machu Picchu. El și-a dorit să-i testeze limitele partenerei sale, însă Gabriela spune că ar fi plecat în orice moment de acolo.

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe noi nu am mai fi fost astăzi împreună pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a spus Gabriela Prisăcariu, pentru ego.ro.

Soția lui Dani Oțil spune că s-a schimbat de când a devenit mamă și că, de fiecare dată când pleacă într-o vacanță, se gândește să se întoarcă cu bine pentru că își dorește să fie mereu alături de Tiago.

Clar m-am schimbat de când am devenit mamă. 100%. La fiecare plecare încep să plâng pentru că mă gândesc că dacă o să cadă avionul și noi nu mai suntem, eu vreau să-l văd crescând și îmi fac tot felul de scenarii. Chiar și acum îmi dau lacrimile. Este foarte greu când plec de acasă, chiar și pentru câteva ore. Mă gândesc să nu pățesc ceva, vreau să fiu lângă el și să-l văd pe viitor cum crește”, a povestit Gabriela Prisăcariu Oțil.

gabriela-prisacariu-si-dani-otil-la-un-pas-de-despartire-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pleacă în vacanțe fără fiul lor

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanțe fără fiul lor. Soția prezentatorului TV spune că nu își dorește să plece cu Tiago peste tot, mai ales că acesta este încă foarte mic. Vedeta a mai spus că și de Paște vor pleca tot doar ei doi, chiar dacă primesc foarte multe comentarii negative pe Instagram.

„Primele două zile le dorm în vacanță pentru că am nevoie, dar după începe să-mi fie dor extrem de tare de Tiago și mi-aș dori să mă întorc. Nu știu dacă este ok să zic asta, dar nu sunt de acord, mai ales când este bebeluș, să pleci cu el peste tot. Cred că partenerii au nevoie să plece singuri pentru relația lor și atunci noi, până acum, am plecat în vacanță doar noi doi, pentru că avem nevoie de asta. Și acum de Paște o să plecăm tot doar noi doi, deși primim mult hate pe Instagram”, a mai povestit Gabriela.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton