Homepage  / Filme Online / Netflix

Când apare sezonul 2 din „Arcane”. Noile episoade din serialul animat, confirmate de Netflix

Când apare sezonul 2 din „Arcane”. Noile episoade din serialul animat, confirmate de Netflix

de Andra Stana,

Netflix a confirmat că serialul animat „Arcane” va avea și sezonul 2. Prima producție inspirată de jocul „League of Legends” a fost anunțată în urmă cu doi ani. După lansarea sa, în primele zile ale lunii noiembrie, a devenit rapid noul hit Netflix.

Primul sezon „Arcane” a ajuns pe Netflix la începutul lunii noiembrie. Săptămâna aceasta, fanii seriei au primit vești bune. După ce au urmărit cu sufletul la gură cele nouă episoade din primul sezon, Netflix a anunțat că a dat undă verde sezonului 2, scrie digitalspy.com.

„Arcane”, sezonul 2, a fost confirmat de Netflix

Vestea că „Arcane” va avea și sezonul 2 pe Netflix a apărut pe Twitter. Potrivit postării făcute pe pagina oficială de Twitter a lui Nicolo Laurent, CEO la Riot Games, Netflix a aprobat seria pentru al doilea sezon.

Nu se știu încă prea multe amănunte despre cel de-al doilea sezon „Arcane”. Oficialul Riot Games a precizat însă că, deși la primul sezon s-a lucrat șase ani, fanii nu vor mai trebui să aștepte atât de mult pentru noile episoade.

Cu toate acestea, Laurent a vorbit despre o posibilă dată de lansare. Mai precis, acesta a menționat că sezonul 2 „Arcane” nu va fi lansat mai devreme de 2023.

În noile episoade din „Arcane” își vor împrumuta vocile Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx/Powder) și Katie Leung (Caitlyn).

Serialul „Arcane” este o coproducție Riot Games și Fortiche Production și e derivat din celebrul joc video „League of Legends”.

La noi, serialul „Arcane” poate fi urmărit și în varianta dublată în limba română.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton