Homepage  / Filme Online / Netflix

Când apare sezonul 2 din „Bridgerton”. Data lansării, anunțată oficial de Netflix. Ce se întâmplă în noile episoade

Când apare sezonul 2 din „Bridgerton”. Data lansării, anunțată oficial de Netflix. Ce se întâmplă în noile episoade

de Andra Stana,

Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” va fi lansat în prima parte a anului 2022, au anunţat recent Netflix şi Shondaland, potrivit Variety.

Data de lansare pentru „Bridgerton”, sezonul 2

Noile episoade din „Bridgerton” vor fi disponibile pe serviciul de streaming începând cu 25 martie, scrie stirileprotv.ro.

Care este intriga sezonului 2 din „Bridgerton”

Povestea creată de Chris Van Dusen este plasată în perioada Regenței, la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Van Dusen a mai colabrat cu Shonda Rhimes la „Anatomia lui Grey” și „Scandal”.

Dacă primul volum („Eu și ducele”) este centrat pe debutul în societate al lui Daphne (Phoebe Dynevor), cea mai mare dintre fiicele familiei aristocrate Bridgerton, cu opt copii (botezați în ordine alfabetică: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth) și povestea ei de dragoste cu Ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cel de-al doilea are alt personaj în prim-plan.

Al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea”, ce îl urmărește pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey, foto centru dreapta), fratele mai mare al lui Daphne, care își ajută fratele să își găsească aleasa perfectă.

Anunțul făcut de creatorul „Bridgerton”

Pe final de noiembrie, creatorul producției Netflix a anunțat că filmările pentru sezonul 2 s-au încheiat.

Într-o postare online, pe Twitter, Van Dusen a publicat o fotografie a sa cu doi dintre actorii principali din „Bridgerton”, sezonul 2. Mai precis, în imaginea distribuită online, Van Dusen îi îmbrățișează pe Jonathan Bailey și Simone Ashley. Aceasta din urmă este cunoscută din seria „Sex Education” tot de la Netflix.  

„Am încheiat cu sezonul 2!”, a scris Van Dusen pe Twitter. „Sunt atât de mândru de membrii distribuției și de echipa care a dat tot ce avea mai bun la muncă. Zi de zi, pe tot parcursul acestui an plin de provocări. În ceea ce îi privește pe aceștia doi de lângă mine… Cuvintele nu sunt de ajuns. Se lansează în 2022”, a adăugat creatorul „Bridgerton”.

Distribuția serialului Netflix

Din distribuţie fac parte Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young şi Julie Andrews (care îşi împrumută vocea lui Lady Whistledown), mai scrie sursa citată.

„Bridgerton” îi are producători executivi pe Shonda Rhimes, Betsy Beers şi Chris Van Dusen.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton