Homepage  / Televiziune

Când are loc finala Puterea dragostei, sezonul 4. Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu

Când are loc finala Puterea dragostei, sezonul 4. Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu

de Roxana Mirea,

O nouă Gală a emisiunii Puterea dragostei a avut loc duminică, 30 ianuarie, la Kanal D. Nici de data aceasta nu au lipsit certurile și reproșurile dintre concurenți. Însă la finalul serii, Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii, a anunțat când va avea loc finala Puterea dragostei, sezonul 4.

Când este finala Puterea dragostei, sezonul 4

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat când are loc finala emisiunii Putearea dragostei, sezonul 4, la Kanal D. Aunțul a fost făcut la finalul Galei de ieri, 30 ianuarie. Prezentatoarea emisiunii a spus că Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 4, va fi difuzată pe 13 februarie 2022, iar invitații din sezoanele trecute au posibilitatea să rămână alături de actualii concurenți până la final.

Dragi concurenți, a sosit momentul să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum, în ceea ce privește această competiție. După cum știți, casa Puterea dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nouă, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire, așa cum nu s-au mai văzut. Aventura iubirii pe care concurenții de la Puterea dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului se va încheia pe 13 februarie. Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noștri pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul alături de ei dacă doresc”, a fost anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu, la sfârșitul Galei de duminică.

Al doilea anunț făcut de prezentatoarea Puterea dragostei

Cristina Mihaela a mai avut un anunț important de făcut la sfârșitul Galei de duminică a emisiunii Puterea dragostei. În urma nominalizărilor concurenților și a voturilor publicului, Ana trebuia să părăsească competiția. Totuși, cu ocazia dezvăluirii zilei în care va avea loc finala Puterea dragostei, sezonul 4, s-a decis ca în gala de ieri niciun concurent să nu plece acasă.

Dragi concurenți, având în vedere că astăzi am anunțat finala sezonului 4, am decis ca în această seară să nu fie nicio eliminare și astfel de vom bucura cu toții de minunata veste”, a fost al doilea anunțt făcut de Cristina Mihaela.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton