Homepage  / Știri / Televiziune

Când are loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului turcesc „Prețul fericirii” (Kanal D)

Când are loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului turcesc „Prețul fericirii” (Kanal D)

de Redactia Tvmania

 Cel de-al treilea sezon al producției „Prețul fericirii' (titlu original: „Yasak Elma”) va putea fi urmărit din 2 septembrie la Kanal D, începând cu ora 20.00. 

Astfel, serialul va fi difuzat de luni până vineri, în locul producției „Dragoste și secrete”, care îl are pe Keremcem în rolul principal, difuzat de postul de televiziune în același interval orar. 

Povestea luptei neobosite pentru a reuși în viață, cu alegeri dificile, răsturnări de situație și emoțiile iubirii, continuă așadar, iar telespectatorii își vor reîntâlni reintalni personajele preferate, într-o intrigă de familie cu ramnificații surprinzătoare. Protagoniștii acestei povești, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), în jurul cărora gravitează toate întâmplările, vor afla, pas cu pas, care este „prețul fericirii’. 

Reamintim că, timp de două sezoane, fanii producției i-au urmărit pe frumoasa Ender și pe Halit, carismaticul om de afaceri, într-o căsnicie disfuncțională, transformată într-un adevărat câmp de luptă.  Viața celor doi a fost dată peste cap de Yildiz, o tânără care a atras dupa sine întâmplări dramatice, ce i-au pus pe eroii serialului față în față cu alegeri dificile. Aparențele unei căsnicii fericite au fost zguduite din temelii de posibilitatea unei iubiri reale, împărtășite. Dar drumul până la găsirea fericirii este unul extrem de dificil, iar luptele cele mai grele sunt cele interioare.

 

În cel de-al treilea sezon, telespectatorii o vor regasi pe Yildiz însărcinată, stabilită într-un sat îndepărtat, unde își dorește să își protejeze pruncul încă nenăscut. Ender suferă de o paralizie temporară, dar face totul pentru a depăși această perioadă dificilă.

Tot în acest nou sezon se conturează puternic un personaj cu accente malefice, Sahika, interpretată de frumoasa și tânăra actriță Nesrin Cavadzade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton