Homepage  / Filme Online

Când are premiera „Ballerina”, spin-off-ul seriei „John Wick”, cu Ana de Armas în rol principal

Când are premiera „Ballerina”, spin-off-ul seriei „John Wick”, cu Ana de Armas în rol principal
7

de Roxana Mirea,

Compania Lionsgate a stabilit, în sfârșit, o dată de lansare pentru „Ballerina”, mult-așteptatul spin-off al seriei de filme „John Wick”, cu Ana de Armas în rolul personajului titular. De asemenea, din distribuție nu va lipsi Keanu Reeves, actorul care îl intepretează pe John Wick.

Când are premiera „Ballerina”, spin-off seriei de filme „John Wick”

Spinoff-ul a fost dezvoltat încă de la lansarea filmului „John Wick: Chapter 3 – Parabellum, când a fost introdus personajul Rooney, interpretat de Unity Phelan și preluat acum de Ana de Armas. „Ballerina” ne-o va prezenta mai pe larg pe Rooney, rolul secundar de atunci, devenind principal în acest film.

Unity Phelan, în John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

Filmul de acțiune îi are în distribuție pe Ana de Armas, Anjelica Huston, Gabriel Byrne, regretatul Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane și pe însuși John Wick, interpretat de Keanu Reeves, scrie Variety.

Filmul este regizat de Len Wiseman, scris de Shay Hatten și produs de Basil Iwanyk, Erica Lee și Chad Stahelski, care a regizat toate cele patru filme „John Wick”.

„Ballerina” va avea ca personaj principal o tânără asasină (Ana de Armas) îndârjită să se răzbune pe cei care i-au ucis familia, așa cum a făcut John Wick.

Photocall du défilé Louis Vuitton prêt-à-porter automne-hiver 2023/2024 lors de la Fashion Week de Paris (PFW)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anul trecut, în timpul evenimentului CCXP din São Paulo, Brazilia, Keanu Reeves a dezvăluit că „Ballerina” are loc între acțiunile din „Parabellum” și „John Wick: Chapter ”4, care acum bate recordurile de încasări ale francizei în cinematografe. Deoarece există o diferență de șase luni între al treilea și al patrulea capitol al saga John Wick, după cum a declarat recent regizorul Chad Stahelski, evenimentele din „Ballerina” trebuie să se întâmple în interiorul acestei ferestre scurte, potrivit collinder.com.

„Ballerina”, spin-off-ul seriei „John Wick”, va avea premiera pe 7 iunie 2024.

„John Wick: Chapter 4″ a depășit pragul de 250 de milioane de dolari la nivel mondial pe 3 aprilie, dovedindu-se un succes comercial care ar putea rivaliza cu „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” ca fiind cel mai bine vândut film din seria de acțiune.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton