Homepage  / Seriale

Când are premiera serialul „Pam & Tommy”, cu Lily James și Sebastian Stan

Când are premiera serialul „Pam & Tommy”, cu Lily James și Sebastian Stan

de Roxana Mirea,

A fost lansat trailerul pentru serialul „Pam & Tommy”, în care joacă Lily James și Sebastian Stan. Serialul spune povestea Pamelei Anderson și a lui Tommy Lee, în momentul în care caseta lor sexuală a fost dezvăluită publicului, la sfârșitul anilor 1990. Când va avea premiera serialul „Pam & Tommy”.

A apărut trailerul oficial al serialului „Pam & Tommy”

Pamela Anderson și Tommy Lee au declanșat o adevărată furtună, la sfârșitul anilor 1990, când o casetă video de aproape o oră cu scene intime între ei a fost dezvăluită publicului. Serialul marca Hulu, „Pam & Tommy”, își propune să arunce o nouă lumină asupra modului în care filmările respective au fost furate și publicate pe internet, schimbând astfel cultura de la Hollywood pentru totdeauna.

Trailerul serialului „Pam & Tommy” a fost lansat, miercuri, 5 ianuarie și îl prezintă și pe electricianul nemulțumit, Rand Gauthier, care sustrage caseta din seiful cuplului celebru. Serialul, care este o dramă biografică, are 8 episoade. Pamela Anderson este interpretată de Lily James, iar fanii actriței au fost de acord că transformarea este incredibilă. Sebastian Stan este cel care îl interpretează pe Tommy Lee.

Când va avea premiera serialul „Pam & Tommy”

Rand Gauthier este interpretat de Seth Rogen, personajul său fiind văzut furișându-se noaptea în vila Pamelei Anterson și a lui Tommy Lee, din Malibu, descoperind ulterior caseta sexuală și furând-o. Potrivit unui articol din 2014 din Rolling Stone, Gauthier a decis să fure seiful încă din 1995, susținând că cuplul nu i-a plătit cei 20.000 de dolari pentru lucrările electrice pe care le-a făcut la reședința lor din Malibu. Totuși, el habar nu avea că în seif era ascunsă o casetă cu imagini explicite cu Pamela Anderson și Tommy Lee. După descoperirea bombă, a creat un site web care vindea copii contrafăcute ale videoclipului. În cele din urmă, imaginile au făcut înconjurul lumii, potrivit New York Post.

Nu pare că tu înțelegi cânt de important este ceea ce se întâmplă”, spune Lily James în trailer, înterpretând rolul Pamelei Anderson.

Și eu sunt pe casetă la fel ca tine”, este răspunsul lui Sebastian Stan, în rolul lui Tommy Lee.

Este mai rău pentru mine”, spune Lily James.

În viața reală, Pamela Anderson a intentat un proces împotriva Internet Entertainment Group, compania care a distribuit caseta sexuală. Ea și Lee au ajuns mai târziu la o înțelegere cu afacerea. Filmarea, care este recunoscută pe scară largă drept prima casetă sexuală cu celebrități, a câștigat mai mult de 77 de milioane de dolari în întreaga lume, potrivit Rolling Stone.

Regizorul serialului „Pam & Tommy” este australianul Craig Gillespie, cel care a regizat și „I, Tonya”, o altă dramă biografică despre un scandal din anii ’90. Serialul „Pam & Tommy” va avea premiera pe 2 februarie, pe Hulu.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton