Homepage  / Știri / Televiziune

Când începe dating show-ul „Femeia alege” de pe Pro 2. Zilele de difuzare

Când începe dating show-ul „Femeia alege” de pe Pro 2. Zilele de difuzare
10

de Andra Stana,

Noul show de dating de pe Pro 2 va lua startul în cea de-a doua parte a lunii septembrie. Mai precis, emisiunea „Femeia alege”, cu Majda Aboulumosha în rol de gazdă, va începe luni, pe 20 septembrie.

„Femeia alege” este prima producție proprie Pro 2 din ultimii ani. Emisiunea își propune să urmărească „poveștile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect”, au transmis cei de la Pro TV.

În ce zile va fi difuzat noul show de la Pro 2, „Femeia alege”

Femeia alege” se filmează în această perioadă în Turcia. Producția, a cărei premieră va fi luni, 20 septembrie, va fi difuzată de luni până duminică. Va fi pe Pro 2 de trei ori pe zi: la 13.00, 19.00, respectiv 22.30.

Prezentatoarea noii emisiuni de la Pro 2 a plecat astăzi, pe 14 septembrie, spre Turcia. Majda a recunoscut că echipa emisiunii a fost de acord să amâne cu o zi zborul ei.

Filmările au fost amânate cu o zi, totul pentru ca vedeta să o însoțească pe fiica ei în prima zi de școală.

Cu emoții în noul an școlar ❤️
Te iubesc mult, suflețica mea! Să rămâi propriul tău erou și să faci lucrurile cu plăcere! Baftă copii!
Mă bucur mult că echipa mea a făcut posibil acest lucru și anume să fiu alături de fată în această zi specială! 🙏🏾
In mod normal trebuia ca astăzi să zbor spre Turcia, dar au aranjat lucrurile în așa fel să pot pleca mâine!
Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc!

Majda Aboulumosha
Majda-Aboulumosha-si-a-insotit-fiica-in-prima-zi-de-scoala-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Înainte să plece spre Turcia, Majda a postat pe Instagram și câteva imagini cu pisica ei. În textul care a însoțit fotografiile cu drăgălașul animal, vedeta Pro 2 a dezvăluit faptul că își făcea bagajul.

„Aș pune în el multe lucruri, inclusiv chestia asta mică din brațele mele ❤️ O să pun în bagaj toate sentimentele mele de bucurie, emoție și speranța că o să ne fiți alături!

Cred cu tărie că iubirea e răspunsul tuturor lucrurilor și că indiferent dacă o căutăm sau o așteptăm ea ne aduce echilibru, atunci când e autentică. In curând începe Femeia Alege, pe Pro2 ❤️

Promit să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă, pe mine să mă regăsiți așa cum v-am obișnuit, cu inima deschisă și gata să le fiu alături concurenților! Abia aștept! Femeia alege!”, a scris Aboulumosha.

Majda-Aboulumosha-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

Cine este Majda Aboulumosha, gazda emisiunii „Femeia alege”

Majda Aboulumosha este actriță, om de televiziune, mamă și pasionată de domeniul culinar. După „Survivor România”, vedeta tv a prezentat o rubrică de gătit în cadrul jurnalului Kanal D de la ora 12.00.

Gateste cu Majda_Stiri Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Pe Aboulumosha ați văzut-o și în câteva seriale și telenovele. A fost Lenți, sora lui Sile din telenovela „Regina” (2008), Yvonne în serialul „Aniela” (2009) și Nadira în „Iubire și onoare” (2011). 

De altfel, Majda Aboulumosha a participat și în al doilea sezon al emisiunii „Survivor”, în primăvara acestui an. Înainte de asta, Majda a apărut și în cadrul show-ului „Ferma Vedetelor”, apoi a prezentat timp de doi ani o emisiune la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton