Homepage  / Televiziune

Când începe „Invitatul de 12”, noua emisiune a lui Cosmin Cernat de la Kanal D2

Când începe „Invitatul de 12”, noua emisiune a lui Cosmin Cernat de la Kanal D2

de Andra Stana,

Cosmin Cernat este unul dintre prezentatorii matinalului de la Kanal D2. În perioada următoare, vedeta se pregătește însă de lansarea celui de-al doilea proiect al său de la TV. Când e prima ediție de la Kanal D2 a emisiunii „Invitatul de 12” și cine sunt primii invitați.

„Invitatul de 12”, emisiunea lui Cosmin Cernat, simultan la radio și TV

Cosmin Cernat aduce publicului de la Kanal D2 și de la Radio Impuls dialoguri relaxate, de weekend, la „Invitatul de 12”. Show-ul va avea premiera la TV pe 7 mai și va putea fi urmărit în fiecare duminică.

Până acum, emisiunea lui Cosmin Cernat era doar la radio, dar din această lună va fi şi la Kanal D2, postul care s-a lansat acum o lună, 2 aprilie.

Printre cei invitați în noua emisiune a lui Cosmin Cernat se numără artişti, vedete TV, influenceri, personalităţi interesante pentru un public larg. Privim dintr-o nouă perspectivă poveştile celor aflaţi la pupitrul emisiunii ce va fi difuzată, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, tocmai pentru că invitaţii în emisiune se dezvăluie aşa cum nu au mai făcut-o până acum.

Cosmin Cernat: „Emisiunea Invitatul de 12 are deja o istorie pe radio”

Despre noua emisiune de la Kanal D2, Cosmin Cernat spune că va prezenta povești noi, „ce nu au mai fost spuse”.

“Emisiunea Invitatul de 12 are deja o istorie pe radio. Iată că acum publicul se poate bucura de invitaţii mei şi din faţa televizorului. Invit publicul, din această duminică, să ne urmărească atât pe Kanal D2, cât şi pe Radio Impuls. Să descopere poveşti ce nu au mai fost spuse sau, pur şi simplu, să se bucure de o întâlnire ca între prieteni.

Desfacem firul poveştilor în 12, cu mare curiozitate şi bucurie, pentru a cunoaşte mai bine oamenii din faţa noastră, dar şi pe noi inşine”, a spus Cosmin Cernat.

Printre primii invitaţi care vor ajunge faţa in fata cu Cosmin Cernat, la „Invitatul de 12”, se află doi artişti foarte tineri, de succes, Olivia Addams şi Florian Rus. Nu pierdeţi, din 7 mai, de la 12:00, în fiecare duminică, o nouă serie de întrevederi de weekend, cu Cosmin Cernat, la “Invitatul de 12”, la Radio Impuls şi Kanal D2. 

Sursa foto: Kanal D2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton