Homepage  / Știri / Televiziune

Când începe „Mireasa”, sezonul 6. Ce e nou în show-ul prezentat de Simona Gherghe. EXCLUSIV

Când începe „Mireasa”, sezonul 6. Ce e nou în show-ul prezentat de Simona Gherghe. EXCLUSIV
12

de Andra Stana,

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la Antena 1 cu un nou sezon. Simona Gherghe va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche. Sezonul 5 al emisiunii a ajuns la final pe 18 iulie, când au fost aleși și marii câștigători. Următorul sezon, cel cu numărul 6, va aduce și o schimbare importantă. Iată despre ce este vorba.

[toc]

Când începe Mireasa, sezonul 6, la Antena 1. Schimbarea anunțată de Simona Gherghe

Emisiunea „Mireasa” revine în grila Antena 1 luni, pe 29 august. Simona Gherghe va fi și în acest sezon gazda show-ului matrimonial.

După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din 29 august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00”, a declarat gazda reality show-ului, Simona Gherghe.

Prezentatoarea „Mireasa” a mai completat: „E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”.

SIMONA GHERGHE_MIREASA_CMihai Stetcu_0170Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Castingul noului sezon Mireasa, anunțat de Simona Gherghe

La începutul lunii iulie, Simona Gherghe anunța pentru prima dată că începe castingul pentru noul sezon al emisiunii matrimoniale.

”Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare. O să fie super, așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting.”, a dezvăluit Simona Gherghe la începutul lui iulie.

Potrivit Simonei Gherghe, fanii „Mireasa” trebuie să se pregătească pentru un sezon 6 plin de schimbări.

„Doar începutul sezonului, câteva ediții de la început vor fi filmate într-o altă țară, atât. Apoi, ne întoarcem toți aici, deschidem casa Mireasa, iar telespectatorii vor putea să ne urmărească. E vorba doar de câteva ediții, începutul sezonului”, a declarat gazda emisiunii „Mireasa”.

Concurenții „Mireasa”, sezonul 6 ar fi plecat spre Istanbul vineri, pe 19 august. Acolo vor fi filmate videoclipurile de prezentare și, potrivit celor de la fanatik.ro, și câteva dintre primele întâlniri.

Mireasa, sezonul 6, noile ore de difuzare

În 2022, show-ul Mireasa, sezonul 6, care va începe luni, pe 29 august, va avea noi ore de difuzare. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe va fi pe Antena 1 de luni până vineri, de la ora 14.00 și 17.00.

Prin urmare, Observatorul de după-amiază, programat până acum să înceapă la ora 17.00, va fi mutat la ora 16:00.

Cine au fost câștigătorii „Mireasa”, sezonul 5

Simona Gherghe a anunțat la finalul ediției de pe 18 iulie 2022 la cine a ajuns marele premiu al show-ului „Mireasa”, sezonul 5. Astfel, în final, pe locul 1 au ajuns Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5 „Mireasa”, cu un procentaj de 44,91%. Pe locul 2 cu 33,52% s-au clasat Alina și Valentin, iar pe locul 3, cu 21,34%, au fost Sabrina și Perneș.

Mireasa_finala_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Luni, 18 iulie, în finala „Mireasa”, sezonul 5, Giovana și Sese au fost desemnați mirii sezonului de către telespectatori, iar premiul de 40.000 de euro va ajunge în posesia lor.

Câștigătorii marelui premiu de la „Mireasa”, sezonul 5, pot intra în posesia banilor în maximum 90 de zile de la data difuzării finalei emisiunii Mireasa, iar înmânarea se face pe baza certificatului de căsătorie.

Unde poți vedea „Mireasa”, sezonul 6, live online

Dacă nu aveți posibilitatea să fiți în fața televizoarelor atunci când este difuzată prima ediție din „Mireasa”, sezonul 6, la Antena 1, aflați că puteți urmări show-ul online.

Pentru a putea urmări show-ul matrimonial „Mireasa” online fanii trebuie să își facă un cont plătit pe AntenaPlay.ro

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton