Homepage  / Televiziune

Când începe „Mireasa”, sezonul 7. Anunțul făcut de Simona Gherghe. „Abia aştept”

Când începe „Mireasa”, sezonul 7. Anunțul făcut de Simona Gherghe. „Abia aştept”
11

de Andra Stana,

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la Antena 1 cu un nou sezon, la nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase. Simona Gherghe va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche. Sezonul 6 al emisiunii a ajuns la final pe 23 decembrie, când au fost aleși și marii câștigători. La cine a ajuns marele premiu.

Când începe Mireasa, sezonul 7, la Antena 1. Programul de difuzare

Emisiunea „Mireasa” revine în grila Antena 1 luni, pe 16 ianuarie 2023, la ora 14.00. Simona Gherghe va fi și în acest sezon gazda show-ului matrimonial.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie.

Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

„Scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire”

„De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie. Sezonul al șaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din 16 ianuarie pe Antena 1 și AntenaPlay”, a anunțat recent Simona Gherghe, citată de a1.ro.

De asemenea, prezentatoarea a postat, acum câteva zile, și un mesaj pentru fanii ei de pe Instagram.

Astfel că luni, pe 16 ianuarie, prezentatoarea Simona Gherghe le dă întâlnire fanilor emisiunii Mireasa, de la ora 14:00, pe Antena 1.

La fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Pe platformă, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la „Mireasa” 2023, sezonul 7.

Cine au fost câștigătorii „Mireasa”, sezonul 6

După patru luni intense de competiţie, sezonul 6 al show-ului Mireasa a ajuns la final la Antena 1. Deni şi Viorel, Roxana şi Paul, Raluca şi Alex, Valentin şi Gabriela şi Miruna şi Cosmin și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului 6.

Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Miruna şi Cosmin sunt câștigătorii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1. 

Locul 5 a fost ocupat de Deni şi Viorel, locul 4 de Roxana şi Paul, locul 3 de Raluca şi Alex, locul 2 de Valentina şi Gabriel.

mireasa_7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton