Homepage  / Știri / Televiziune

Când începe Stand-Up Revolution 2022, sezonul 2. Antena 1 a anunțat când e premiera

Când începe Stand-Up Revolution 2022, sezonul 2. Antena 1 a anunțat când e premiera

de Andra Stana,

Stand-Up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România, revine cu un nou sezon. Cât mai au de așteptat fanii pentru emisiunea cu Ilona Brezoianu şi Șerban Copoţ.

Când e premiera sezonului 2 Stand-Up Revolution

Stand-Up Revolution revine în grila Antena 1 în această toamnă. Sezonul 2 al emisiunii prezentate de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț începe pe 30 septembrie. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1.

Şi de această dată, prezentatorilor – Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ – le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

„Sezonul 2 Stand-Up Revolution va veni cu multe surprize. Am văzut până acum concurenţi foarte buni, dar şi câteva momente speciale wow! Îmi era dor de filmări, pentru că sunt zile în care pur şi simplu n-ai cum să nu pleci binedispus acasă. Evident că s-a lăsat din nou cu pariuri şi, la fel ca şi în primul sezon, sper să fi pariat bine!”, a dezvăluit Ilona Brezoianu.

Șerban Copoț: „De surprize am avut parte şi noi, dar mai multe nu pot să vă spun acum!”

Şerban Copoţ a completat: „Abia aşteptam să revenim pe platoul Stand-Up Revolution şi să vedem cu ce ne mai surprind concurenţii de această dată! De surprize am avut parte şi noi, dar mai multe nu pot să vă spun acum!

Un lucru e cert, weekendul începe bine şi se încheie bine cu noi, pentru că vineri, de la 21:30, venim cu o porţie savuroasă de Stand-up şi duminică mutăm distracţia în platoul iUmor, de la 20:00, la Antena 1.”

Cine a câștigat „Stand-Up Revolution” 2022, primul sezon

Finala primului sezon al emisiunii „Stand-Up Revolution” a fost difuzată duminică, 7 august, pe Antena 1. Cei patru grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-au îndeplinit misiunea, aceea de a descoperi cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme.

Finala a venit și cu o noutate. Dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost ales prin votul publicului de acasă. Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de Euro au fost Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo și Hannah Becker.

La sfârșitul emisiunii, prezentatorii Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022. Câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022 a fost Sergiu Mirică, care a fost concurentul lui Vio.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton