Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023, schimbare importantă în grila Pro TV. Noul program de difuzare

Survivor România 2023, schimbare importantă în grila Pro TV. Noul program de difuzare
16

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a început la Pro TV pe 9 ianuarie, iar tribul Taino, foștii Războinici și Faimoși, se luptă pentru a pleca acasă cu marele premiu. Traseele sunt grele și istovitoare și, pe lângă probele dificile, concurenții trebuie să facă față și tensiunilor care apar în camp. Mai jos, vă prezentăm cele mai noi informații despre Survivor România 2023.

Noul program de difuzare Survivor 2023

Începând de luni, 15 mai 2023, cele trei ediții săptămânale Survivor România se vor vedea de la ora 21.30. Show-ul prezentat de Daniel Pavel va fi precedat de „Las Fierbinți”. Astfel, serialul românesc se va vedea de luni până vineri, de la 20.30. Finala Survivor 2023 se va vedea începând cu ora 20.30, live, din Republica Dominicană.

Survivor România 2023, cele mai noi informații despre show-ul de la Pro TV

Update 23 mai 2023: Alexandra Porkolab este cea mai nouă concurentă care a fost eliminată de la Survivor România 2023. Fosta Războinică  a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de luni, 22 mai 2023. 

Criteriul de eliminare a fost votul general al publicului. Luni seară, Carmen Grebenișan, Dar Ursa și Alexandra Ciomag au mers mai departe. În schimb, Alexandra Porkolab, care a adunat cele mai puține voturi la votul general, a părăsit concursul prezentat de Daniel Pavel.

Update 17 mai 2023: O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 16 mai 2023, pe Pro TV, iar cei 6 concurenți au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală.

Aseară, cei șase concurenți au revenit pe traseu pentru Jocul de Imunitate. Duelul s-a dat între: Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab și Ștefania Stănilă și între Dan Ursa și Andrei Krișan. În final, după o luptă aprigă, Dan Ursa l-a învins pe Andrei Krișan. Astfel, a avut dreptul să aleagă un participant pentru eliminare.

Andrei Krișan și Alexandra Ciomag s-au ales cu un număr egal de voturi. Conform regulilor jocului, purtătorul colanului de imunitate a propus încă o persoană. Astfel, Dan Ursa a nominalizat-o pe Ștefania Stănilă.

Update 16 mai 2023: Luni seară, Daniel Pavel a anunțat că premiul de la Jocul pentru Recompensă este o excursie în Columbia. Krișan este cel care a reușit să câștige și luni seară, 15 mai, Jocul pentru Recompensă.

În momentul ăsta e un mixt feeling. În sufletul meu mă bucur mult de chestia asta pentru că mi-am dorit din suflet, dar știu ce înseamnă să rămân în camp, să nu mănânc și nu pot să nu empatizez cu situația asta. Vreau să îl felicit pe Dan și să îi spun că Sofi e mândră de el!”, a spus Krișan.

Update 11 mai 2023: Andreea Moromete a părăsit show-ul Survivor România în ediția de miercuri, 10 mai.

Prin urmare, 6 concurenți au rămas acum continuă bătălia până la marea finală a competiției din Republica Dominicană.

Miercuri seară, Alexandra Porkolab a primit simbolul imunității ascunse de la Andreea Moromete, care tocmai a părăsit Survivor România 2023, scrie protv.ro. Uimită de alegerea pe care a făcut-o fosta Războinică, Alexandra a declarat:

„Sunt șocată. Dacă de obicei am cuvintele la mine, de data asta Andreea a reușit să mă lase fără. Nu mă așteptam nici să ajungă la mine ăsta, ea îl merita din plin”.

Update 10 mai 2023 (2): Au trecut peste patru luni de la momentul în care membrii a două triburi au acceptat să participe în show-ul prezentat de Daniel Pavel. Acum, Survivor România 2023 este tot mai aproape de finala care va arăta cine va câștiga titlul în acest sezon. Între timp, Pro TV a anunțat că emisiunea va avea un nou program de difuzare.

Până la ultima confruntare au mai rămas câteva lupte individuale de dus, iar concurenții vor să dea totul pe traseu.

Update 10 mai 2023 (1): În ediția de marți seară, 2 mai 2023, cei 7 concurenți s-au întors pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Andrei Krișan a câștigat din nou jocul de imunitate și a luat colanul de imunitate.

Cei doi concurenți propuși spre eliminare sunt: Ștefania Stănilă și Andreea Moromete. Ca de obicei, consiliul de eliminare nu a fost lipsit de conflicte.

Update 9 mai 2023: Înainte să înceapă jocul pentru recompensă de luni, 8 mai 2023, între concurenți a început un nou conflict. Apoi, jocul pentru recompensă de luni seară a adus un premiu special, cu care și-a făcut intrarea Daniel Pavel – o excursie în orașul Las Terrenas, la bordul unei decapotabile roșii. 

Andrei Krișan a câștigat Jocul pentru Recompense de la Survivor România în ediția de luni, 8 mai 2023. Câștigătorul a putut lua cu el alți doi concurenți pentru a se bucura de excursie.

Update 4 mai 2023: Robert Moscalu a părăsit show-ul Survivor România în ediția de miercuri, 3 mai.

„Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România”, a spus el.

Update 3 mai 2023: În ediția de marți seară, 2 mai 2023, cei opt concurenți s-au întors pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Andrei Krișan a câștigat jocul de imunitate și a luat colanul de imunitate.

În finalul ediției, Daniel Pavel a anunțat primul concurent propus spre eliminare. Este vorba despre Ștefania Stănilă, care a primit 5 voturi primite din partea colegilor. Apoi, Andrei Krișan l-a nominalizat pe Robert Moscalu.

Update 2 mai 2023: Daniel Pavel a făcut un anunț așteptat de fanii emisiunii de la Pro TV. Cei opt concurenți rămași în competiție au aflat luni, 1 mai, că încep Individualele. Surprizele au continuat: premiul de la jocul pentru recompense i-a încântat pe membrii tribului Taino.

Update 27 aprilie 2023: Bianca Patrichi a părăsit show-ul Survivor România în ediția de miercuri, 26 aprilie. Fosta Faimoasă a subliniat că se bucură pentru Andrei Krișan că a fost susținut de public. 

Nu am niciun regret. Am arătat tot ce am mai bun. Mă bucur pentru Krișan că rămâne, pentru că mi se părea nedrept. Cu colegele mele o să mă văd imediat cum se termină acest show. O să le susțin cât pot de mult, de acasă, din fața televizorului”, a declarat Bianca Patrichi, înainte de a părăsi competiția. 

Update 26 aprilie 2023: În ediția de marți seară, 25 aprilie, cei 9 membri ai tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Doi dintre ei au ajuns să fie în pericol de eliminare. Nominalizarea colectivă a tribului Taino a fost Bianca Patrichi, iar cea făcută de Robert Moscalu a fost Andrei Krișan, cu care a intrat într-un conflict în ediția anterioară. 

Update 25 aprilie 2023: Două echipe și doi căpitani s-au luptat luni seară, 24 aprilie, pentru Jocul pentru Recompensă. Alexandra Porkolab și Andrei Krișan au reușit să obțină titlurile de căpitani. Câștigătorii Jocului pentru Recompensă de luni seară s-au răsfățat, printre altele, cu o cină la înălțime.

Update 20 aprilie 2023: Alin Chirilă este cel mai nou concurent care a fost eliminat de la Survivor România 2023. Fostul Războinic a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 19 aprilie 2023. Luptătorul MMA a vorbit despre experiența sa în show-ul de la Pro TV, înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi.

Update 19 aprilie 2023: Marți seară, membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. În final, doi concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Propunerea colectivă pentru eliminare a grupului a fost Carmen Grebenișan. Apoi, spre surprinderea tuturor, purtătorul colanului de imunitate l-a nominalizat pe Alin Chirilă.

Update 18 aprilie 2023: În ediția difuzată de Pro TV luni, 17 aprilie, Ionuț Iftimoaie a părăsit show-ul. Într-un discurs susținut cu ochii în lacrimi, fostul sportiv a vorbit despre cât de greu i-a fost să participe la Survivor România 2023 și care a fost prețul plătit.

Update 13 aprilie 2023: Săptămâna aceasta, la Survivor România 2023, doi concurenți au fost în pericol de eliminare. Kamara, care a fost nominalizarea tribului, și Dan Ursa, care a fost propus spre eliminare de Alin Chirilă, care a deținut colanul de imunitate.

Kamara este cel mai nou concurent care a fost eliminat de la Survivor România 2023. Faimosul a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 12 aprilie 2023. Cu ochii în lacrimi, artistul și-a luat rămas-bun de la colegii săi.

Update 12 aprilie 2023: O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 11 aprilie 2023, pe Pro TV, iar concurenții au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. 

Jocul de imunitate al acestei săptămâni i-a adus pe cei 12 concurenți de la Survivor România 2023 în fața probelor individuale, iar fiecare a luptat pe cont propriu. În final, Alin Chirilă a reușit să își asigure imunitatea. Apoi, doi dintre concurenții show-ului au fost nominalizați spre eliminare.

Update 11 aprilie 2023: În show-ul prezentat de Daniel Pavel, noi tensiuni apar între membrii tribului Taino. Cei 12 concurenți rămași în competiție au lăsat deoparte conflictele din noul trib și au intrat pe traseu pentru a câștiga recompensa și a arăta că mai au resursele necesare pentru a rezista competiției atât de dificile. Tot luni seară, Andreea Moromete a intrat în conflict cu mai mulți concurenți Survivor România.

Update 6 aprilie 2023: Remus Boroiu este cel mai nou concurent care a fost eliminat de la Survivor România 2023. Faimosul a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 5 aprilie 2023. Remus a vorbit despre experiența sa în show-ul de la Pro TV, înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi.

„Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…) Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…)Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a spus Remus după ce Daniel Pavel a rostit numele său.

Update 5 aprilie 2023: O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 4 aprilie 2023, pe Pro TV, iar concurenții au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. Un singur concurent a beneficiat de imunitate personală, acesta putând să stea liniștit la consiliul de nominalizare care a urmat. În cele din urmă, lupta finală s-a dat între Remus Boroiu și Dan Ursa. La final, Dan Ursa a fost câștigătorul jocului pentru imunitate. 

Apoi, a urmat consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a anunțat o nouă regulă. De acum încolo, purtătorul colanului de imunitate va face o nominalizare proprie, dar va participa și la votul colectiv. Așadar, purtătorul colanului de imunitate are misiunea de a nominaliza doi concurenți spre eliminare.

Rezultatul votului colectiv a fost unul clar. Carmen Grebenișan este propunerea tribului Taino. Pe de altă parte, Dan Ursa l-a nominalizat direct pe Remus Boroi. Dan a nominalizat-o tot pe Carmen, la votul colectiv.

taino-consiliu-nominalizare-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Update 4 aprilie 2023: După Marea Unificare, echipa Războinicilor și echipa Faimoșilor au fost dizolvate. Acum, concurenții sunt pe cont propriu și formează un singur trib: tribul Taino. 

Daniel Pavel le-a explicat concurenților că acest joc presupune două etape: cea în care toți concurenții participă la o proba pentru a desemna un căpitan feminin și unul masculin, și a doua etapă: jocul propriu-zis. Câștigătorii primei etape au fost Kamara și Ștefania, ei fiind căpitanii viitoarelor echipe. Atât Kamara, cât și Ștefania și-au ales concurenții cu care au făcut echipă la Jocul pentru recompensă.

După un joc lung, proba pentru recompensă a luat sfârșit cu victoria echipei Ștefaniei, care a învins cu 10-6. Așadar, concurenții din echipa Stefaniei s-au bucurat de recompensa pregătită de Dan Pavel. Grupul a avut ocazia să plece de pe insula pentru a interacționă cu delfinii.

Update 29 martie 2023: Doi concurenți au părăsit, marți seară, 28 martie 2023, competiția prezentată de Daniel Pavel. Un alt faimos își ia rămas bun de la Survivor România 2023. Mihai Zmărăndescu a avut și un mesaj (dur pe alocuri) pentru toți colegii. „A fost o experiență frumoasă. Survivor România este un mod de viață. Am dat dovadă de suficientă maturitate”, a spus Mihai Zmărăndescu.

Unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 a fost eliminat din motive medicale. Este vorba despre Ada Dumitru, membră a echipei Faimoșilor.

Mulțumesc oamenilor aceștia pentru tot ceea ce am trăit împreună”, a declarat Ada Dumitru când Dan Pavel i-a rostit numele.

Update 23 martie 2023: În ediția de miercuri, proba de comunicare a fost câștigată de Faimoși, cu scorul de 7 la 6. Prin urmare, echipa roșie s-a bucurat de recompensă. Proba de comunicare de miercuri seară de la Survivor România a adus un lucru nesperat pentru concurenți. Aceștia au putut comunica prin intermediul unor mesaje pe Whatsapp cu cineva din familia lor.

Miercuri, 22 martie 2023, 7 concurenți au fost în pericol de eliminare. Patru de la Faimoși – Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu -, dar și trei de la Războinici – Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

Concurentul eliminat de la Survivor România 2023 în ediția de miercuri, 22 martie, a fost Lucianna din echipa Războinicilor. „Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie”, a spus aceasta.

Ce rol au Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan la Survivor România 2023.

Update 22 martie 2023: Marți seara, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. După ce au pierdut Jocul de imunitate, Războinicii au fost nevoiți să lupte pentru imunitatea personală. Apoi, au făcut nominalizări în consiliu. Trei dintre ei s-au alăturat celor 4 Faimoși propuși spre eliminare în ediția de luni. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Andrei Krișan au fost propunerile pentru eliminare din echipa Războinicilor. Cu alte cuvinte, 4 Faimoși și 3 Războinici sunt acum în pericol de eliminare.

Update 21 martie 2023: În ediție de luni seară, 20 martie, Alin a fost capturat de Faimoși, după ce aceștia au câștigat jocul de captivitate. Vedetele au reușit să se impună în fața adversarilor de la Survivor România, cu scorul de 5 la 3. Apoi, Daniel Pavel le-a spus Războinicilor ce au de făcut ca să-l salveze pe coechipierul lor.

Războinicii au câștigat, aseară, 20 martie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 7 la 2. Astfel, cei care au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare au fost din echipa Faimoșilor. Ada și Kamara au primit câte trei voturi de la colegii de echipă.

Jocul pentru Imunitate Personală a fost câștigat de Remus și Bianca. La ei a ajuns colanul de imunitate. Remus l-a propus pe Ionuț Iftimoaie pentru a pleca acasă, iar Bianca a vrut să fie eliminat Mihai Zmărăndescu. Astfel, în pericol de eliminare sunt acum patru Faimoși.

Update 15 martie 2023: Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. După ce au pierdut Jocul de imunitate, Războinicii au fost nevoiți să lupte pentru imunitatea personală. Apoi, au făcut nominalizări în consiliu. Trei dintre ei s-au alăturat Faimoșilor propuși spre eliminare în ediția de luni. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă au fost propunerile pentru eliminare din echipa Războinicilor. Cu alte cuvinte, 3 Faimoși și 3 Războinici sunt acum în pericol de eliminare.

Tot marți, Războinica Alexandra Porkolab a găsit simbolul, iar apoi Daniel Pavel le-a oferit Faimoșilor câteva indicii. 

Update 14 martie 2023: S-a încheiat prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 13 martie 2023. Lupta a fost crâncenă, cu toții dorindu-și să câștige, doar o echipă a ieșit victorioasă. 

Războinicii au câștigat, aseară, 13 martie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 7 la 3. Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au reușit să aducă punctul pentru echipa lor, care s-a bucurat astfel de un consiliu liniștit.

Apoi, Faimoșii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au reușit să câștige colanul de imunitate.

La consiliul de nominalizare, Faimoșii l-au votat spre eliminare pe Ionuț Iftimoaie. Apoi, pentru că Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, cei doi au făcut nominalizări.

Tot luni seară a avut loc și primul Joc de Captivitate din istoria show-ului. Războinicii l-au luat captiv pe Remus Boroiu de la Faimoși.

Update 9 martie 2023: Miercuri, 9 martie, o Faimoasă a părăsit competiția Survivor România 2023. Dintre toți cei nominalizați spre eliminare, Crina Abrudan, intrată în concurs la mijlocul lunii februarie, a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. „Nu am niciun regret, nici că am venit nici că plec. Am venit aici strict pentru mine, nu am venit ca s demonstrez ceva cuiva. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și mi-am dorit să ajung aici și am ajuns”, a spus aceasta.

Update 8 martie 2023: După ce săptămâna trecută Faimoșii au câștigat amândouă jocurile de imunitate, au primit recompense în mâncare și nu au pierdut niciun coechipier, aceștia au luat acum locul Războinicilor. Zilele acestea, Faimoșii au suferit două înfrângeri una după alta.

La Consiliul de după al doilea joc de imunitate, nominalizarea Faimoșilor a fost Carmen Grebenișan, iar numărul celor în pericol să părăsească competiția este acum de patru.

Update 7 martie 2023: S-a încheiat prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, la Survivor România, aseară, 6 martie 2023. Lupta a fost crâncenă, cu toții dorindu-și să câștige, doar o echipă a ieșit victorioasă. 

Războinicii au câștigat, aseară, 6 martie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV. Scorul final a fost de 10 la 9. Alexandra Porkolab și Dan Ursa au reușit să aducă punctul pentru echipa lor, care s-a bucurat astfel de un consiliu liniștit.

Apoi, Faimoșii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie au reușit să câștige colanul de imunitate.

La consiliul de nominalizare, Faimoșii au votat-o spre eliminare pe Crina Abrudan. Ștefania Stănilă l-a nominalizat pe DOC pentru eliminare, în timp ce propunerea lui Ionuț Iftimoaie a fost Ada Dumitru. 

Update 2 martie 2023: Chiar de 1 martie, în cadrul emisiunii „Survivor România” de la Pro TV, spre eliminare au fost propuse patru concurente de la Războinici, și anume Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Alina Radi și Lucianna Vagneti.

Din cele patru Războinice nominalizate, cea care a primit cel mai mic număr de voturi din partea publicului a fost Alina Radi. Ea este concurenta eliminată de la „Survivor România”. Alina Radi s-a declarat fericită pentru că și-a trăit visul la „Survivor România” și că a făcut parte din echipa Războinicilor.

Update 1 martie 2023: Faimoșii au scris ieri, 28 februarie 2023, o nouă filă de istorie la Survivor România: au câștigat ambele Imunități ale săptămânii! Victoria Faimoșilor a fost adusă de DOC. Acesta a intrat pe traseu împotriva lui Robert Moscalu și a încheiat jocul cu scorul de 10 la 5.

Echipa albastră n-a mai trecut prin jocul de imunitate personală. Daniel Pavel a dezvăluit că aproape toți Războinicii, inclusiv cei care au fost deja nominalizați spre eliminare, vor vota, cu excepția lui Alin Chirilă și a Andreei Moromete. Cei doi au imunitate și au votat deja cu o seară în urmă.

Alina Radi, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag sunt deja nominalizate spre eliminare. După voturile de aseară, cel de-al patrulea Războinic propus spre eliminare este Lucianna Vagneti.

Update 28 februarie 2023: Faimoșii au câștigat, aseară, 27 februarie 2023, primul joc de imunitate al săptămânii, de la Survivor România, de la Pro TV.  Apoi, Războinicii s-au luptat să câștige Jocul pentru Imunitate Personală. Alin Chirilă și Andreea Moromente au reușit să câștige colanul de imunitate.

La consiliul de nominalizare, Războinicii au votat-o spre eliminare pe Alina Radi. Andreea Moromente a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag. Pe de altă parte, Alin Chirilă a nominalizat-o pe Alexandra Porkolab.

concurentii-in-pericol-de-eliminare-la-survivor-romania–27-februarie-2023-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

Update 23 februarie: Miercuri, 22 februarie, un alt Războinic a părăsit competiția Survivor România. Dintre toți cei nominalizați spre eliminare, Eduard Gogulescu a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. „Nu pot să spun că nu mă așteptam”, a spus acesta.

Update 22 februarie: În ediția de marți seară a avut loc al doilea joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2023. Cu un scor de 10-7, Războinicii au reușit să câștige imunitatea. Recompensa a fost una culinară: câte doi tacos pentru fiecare, dar și o băutură răcoritoare. 

În urma votului colegilor din echipa Faimoșilor, cel care este nominalizat de echipa sa a fost Ionuț Iftimoaie. Câștigătorii colanelor de imunitate au fost Remus și Ada. Remus l-a propus spre eliminare pe Doc, iar Ada a venit cu o propunere clară: Kamara.

Cu alte cuvinte, săptămâna aceasta, 3 Războinici și 3 Faimoși au fost propuși spre eliminare. Este vorba de: Robert Moscalu, Eduard Gogulescu, Alexandra Ciomag, Ionuț Iftimoaie, Doc și Kamara.

Update 21 februarie: Luni seara, 20 februarie, 3 noi Războinici au fost propuși spre eliminare. Robert Moscalu, Alexandra Ciomag și Eduard Gogulescu au fost concurenții propuși pentru eliminare de data aceasta. Robert a fost nominalizarea generală, iar ceilalți doi au fost cei nominalizați de purtătorii de colan. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fiecare în parte.

Update 16 februarie: Miercuri, 15 februarie, un alt Războinic a părăsit competiția Survivor România. Dintre toți cei nominalizați spre eliminare, Codruța Began a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. „Am încercat să fac față provocării și să mă ridic la înălțimea lor. Sper ca echipa să fie mândră de mine. Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar astea sunt greu de evitat. Plec împăcată, chiar dacă am avut parte de discuții, am făcut pace absolut cu toți”, a spus aceasta.

Update 15 februarie: În ediția de marți, în cadrul celui de-al doilea Consiliu al săptămânii de la Survivor România 2023, trei dintre Faimoși au fost propuși spre eliminare. Săptămâna aceasta, 6 concurenți au ajuns să fie la votul publicului. În Consiliul de pe 14 februarie, nominalizarea colectivă a fost Ada, Carmen l-a nominalizat pe Kamara, iar Remus pe Bianca Patrichi.

Update 14 februarie: Patru concurenți noi au intrat în concurs la Survivor România 2023, câte doi pentru fiecare tabără. Noii concurenți din tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2023 sunt Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. La Războinici au intrat Alina Radi, de profesie solist, și Eduard, de profesie DJ.

În ediția de luni seară a avut loc un nou joc pentru imunitate la Survivor România. Acesta a fost câștigat de Faimoși, iar Războinicii nominalizați spre eliminare sunt trei la număr: Alexandra PorkolabAlexandra Ciomag și Codruța Began.

Update 13 februarie: Înaintea jocului din această seară, Daniel Pavel le va da o veste importantă concurenților: „Vă așteaptă o surpriză de proporții. Două bărci se apropie. Primim concurenți noi”. 

Update 9 februarie: Miercuri seară a avut loc Consiliul de eliminare. În pericol de eliminare au fost trei Războinici: Codruța Began, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag, dar și patru Faimoși: Remus Boroiu, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan și Kamara. În final, Daniel Pavel a anunțat că Andrei Neagu trebuie să părăsească Survivor România 2023, potrivit votului celor de acasă.

El este al patrulea concurent din tabăra Războinicilor care pleacă acasă, după ce și Maria Lungu, Daria Chiper și Răzvan Danciu au fost eliminați din concurs.

Update 8 februarie: În ediția de marți, în cadrul celui de-al doilea Consiliu al săptămânii de la Survivor România 2023, trei dintre Războinici au fost propuși spre eliminare. Astfel, 7 concurenți au ajuns acum să fie la votul publicului.

Update 7 februarie: Luni seară, în primul Consiliu al săptămânii, patru concurenți de la Faimoși au fost propuși spre eliminare. Daniel Pavel a făcut o mărturisire emoționantă, la o lună de la începerea noului sezon Survivor România. „Au fost foarte, foarte multe emoții…”.

Update 2 februarie: Miercuri seară, după ce Gheboasă, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu au fost eliminați de la Survivor România 2023, pentru al patrulea Faimos competiția a luat sfârșit. Ada Dumitru, DOC și Vica Blochina au fost la votul publicului, iar cea din urmă a primit cele mai puține voturi.

De asemenea, Jorge a părăsit competiția din motive medicale.

Update 1 februarie: Marți seară a avut loc un nou Consiliu, iar cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Jorge s-a accidentat grav.

Update 31 ianuarie: Luni seară Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de recompensă. În final, Faimoșii au fost câștigătorii „premiului” pus în joc: 3 empanadas de persoană.

Seara a continuat cu primul Mini Game al sezonului. Și de această dată motivația a fost mai mare în tribul Faimoșilor care și-au dorit miza: omletă! Astfel, cu o victorie la limită, 5 la 4, aceștia au reușit o zi perfectă în care s-au hrănit și au simțit că au din nou parte de energia necesară pentru a continua seria bună din ultima vreme.

Update 26 ianuarie: Miercuri seară a avut loc Consiliul de eliminare. În pericol de eliminare au fost trei Războinici: Andrei Neagu, Răzvan Danciu și Codruța Began. În final, Daniel Pavel a anunțat că Răzvan Danciu trebuie să părăsească Survivor România 2023, potrivit votului celor de acasă.

Echipa Faimoșilor a rămas, momentan, fără Ionuț Iftimoaie, care este accidentat.

Update 25 ianuarie: Marți seară a avut loc un nou Consiliu, iar cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Daniel Pavel a prezentat nominalizările în fața tuturor. „Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară”, a spus prezentatorul Survivor România.

Apoi, Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab au fost rugați să își spună opinia. Alina l-a nominalizat pe Răzvan Danciu, iar colega lui pe Codruța.

Update 24 ianuarie: Luni seară, prima probă a fost cea dată în Jocul pentru provizii. Motivați de șansa de a câștiga alimente care să-i ajute în următoarele zile, concurenții rămași în emisiune s-au motivat reciproc, s-au ajutat pe traseu și au oferit o luptă extrem de frumoasă încheiată cu o nouă victorie a Faimoșilor.

Update 19 ianuarie: Miercuri seară a avut loc Consiliul de eliminare. În pericol de eliminare au fost trei Războinici: Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu. În final, Daniel Pavel a anunțat că Maria Lungu trebuie să părăsească Survivor România 2023, la dorința colegilor ei.

Echipa Faimoșilor l-a pierdut pe Sebastian Dobrincu, care a plecat din show din cauza problemelor medicale.

Update 18 ianuarie: Marți seară, 17 ianuarie, cu o nouă ediție plină de suspans. Cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Iată despre cine este vorba și ce părere au fanii show-ului de la Pro TV.

Razboinicii-Consiliu-NominalizareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Update 12 ianuarie 2023: Noul sezon al emisiunii „Survivor România” 2023 a avut premiera luni, 9 ianuarie. Show-ul era programat să fie difuzat în seriel de luni, marți și miercuri. Acum, Pro TV a venit cu o schimbare în programul de difuzare, iar următoarea ediție a competiției din Republica Dominicană va fi difuzată duminică, 15 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Noua ediție a emisiunii „Survivor România” 2023 intră în locul filmului „Ultima redută”, cu Arnold Schwarzenegger.

Potrivit Pro TV, schimbarea de program în ceea ce privește Survivor România 2023 va fi doar duminica aceasta. Desigur, trebuie amintit faptul că tot duminică, 15 ianuarie 2023, are premiera și „America Express”, la Antena 1.

Update 28 decembrie 2022:

SURVIVOR ROMÂNIA 2023 se apropie, cu fiecare zi, de un nou început spectaculos. Din 9 ianuarie 2023, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată.

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Odată cu acest anunț, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: ”Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”

Update: Anunțul a fost făcut în finala Vocea României, în care patru concurenți se confruntă pentru primul loc și premiul de 100.000 de euro. Pe lângă miza intensă și duelul vocilor, Daniel Pavel a fost invitatul special și i-a anunțat pe telespectatori data de începere a noului sezon!

Înainte de a anunța data de lansare a Survivor România, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: „Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții și că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră și sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start. Până atunci a mai rămas puțin, iar în această seară, în finala show-ului Vocea României vă voi da vestea cea mare. Ne vedem în doar câteva ore pentru a vă spune când va începe cel mai puternic reality show”

Pe 9 ianuarie 2023, Survivor România revine la PRO TV cu un sezon mai tare ca niciodată.

Articol inițial

„Survivor România” 2023 ar începe în luna ianuarie, spune prezentatorul Daniel Pavel într-un interviu pentru VIVA!. „Nu, nu s-a stabilit data exactă”, recunoaște el, dar a făcut totuși câteva dezvăluiri-cheie despre cum se desfășoară filmările.

În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile. Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live”, a spus Daniel Pavel, care se pregătește pentru „Survivor România” 2023.

Ușor, ușor ne strângem forțele. Încep să îmi fac bagajul, încep să studiez ce urmează să facem acolo. Așa că, sunt deja, în anticamera emisiunii”, a mai declarat el.

Când începe „Survivor România” 2023. Dezvăluirile făcute de Daniel PavelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Daniel Pavel: „Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt”

Întrebat în interviul menționat anterior despre reacția oamenilor cu care se întâlnește pe stradă, Daniel Pavel a povestit că până și românii din Austria îl recunosc.

Trebuie să spun că sintagma «domnul Dan», care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală… Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecuteam fost recunoscut. Eu la Viena am locuit. Acolo am condus o instituție de media pentru cinci ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus «domnul Dan, încălcăm legea împreună». Adică, «am încălcat și legea», cu masca.

În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și cei îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii”, a mai dezvăluit el.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton