Homepage  / Televiziune

Când începe Teo Show. Mutare surprinzătoare a show-ului lui Teo Trandafir în grila Kanal D

Când începe Teo Show. Mutare surprinzătoare a show-ului lui Teo Trandafir în grila Kanal D

de Ioana Maria,

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, după o pauză prelungită, cu emisiunea care a consacrat-o, Teo Show. Prezentatoarea TV mărturisea recent că va reveni pe micul ecran cu forțe proaspete și multe surprize pentru fanii ei.

„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a dezvăluit Teo Trandafir la Kanal D.

Când se difuzează Teo Show

Astfel, noul sezon marchează o premieră, Teo Show, fiind mutată din timpul săptămânii, se transformă într-o emisiune de weekend.

Din 27 august, Teo îsi va da întâlnire cu publicul în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show” cu o nouă formulă de conţinut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Schimbări în grila de toamnă Kanal D 2022

Emisiunea Teo Show era difuzată la Kanal D, până de curând, de luni până vineri, între orele 15.00 și 17.00. De ceva vreme, de când emisiunea lui Teo Trandafir a intrat în vacantă, pe acest tronson orar au intrat reluari ale emisiunii lui Dan Negru,„Jocul cuvintelor”. Seara, de la ora 22.30, pe intervalul lăsat liber de Dan Negru, primul sezon din „Jocul cuvintelor” s-a terminat de curând, au fost programate diverse redifuzari ale show-urilor Roata norocului, Se strigă darul sau reluări ale serialului Strada Speranței.

Începând cu 31 august, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul doi la ora obișnuită de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton