Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când își botează Culiță Sterp băiețelul. Faimosul, dat de gol de mama lui

Când își botează Culiță Sterp băiețelul. Faimosul, dat de gol de mama lui

de Redactia Tvmania

Culiță Sterp a devenit tată în iunie, când iubita lui a născut un băiețel de nota 10. Recent, fostul concurent din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a dezvăluit că numele micuțului este Milan, dar nu a oferit detalii despre botezul bebelușului.

Totuși, chiar dacă Faimosul a vrut să păstreze secret acest detaliu, el a fost dat de gol de mama lui, Geta, care asaltată cu întrebări pe social media, le-a dezvăluit fanilor fiului său că botezul nepoțelului va avea loc în toamnă. 

„Culiță va boteza în octombrie”, a spus mama lui Culiță, care de abia așteaptă să organizeze petrecerea care va avea loc după creștinarea lui Milan. Luna trecută, aceasta a fost toată numai zâmbet, la botezul micuței Carla, care e nepoțica ei din partea fiicei. 

Familia Sterp a devenit o ”familie-vedetă” după ce frații Iancu și Culiță au participat anul trecut, respectiv anul acesta, la emisiunea concurs Survivor România, difuzată de Kanal D.

Proaspătul tătic a atras și mai mult atenția publicului când a decis să părăsească emisiunea, chiar dacă ar fi avut ceva șanse să ajungă în finală. El a dorit atunci să renunțe la tot și să revină în România, pentru a fi alături de Daniela, iubita lui, care mai avea puțin și trebuia să nască. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton