Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când naște Andreea Ibacka. Cum a fost surprinsă actrița la filmările pentru „Adela”. „Tic tac. Au mai rămas…”

Când naște Andreea Ibacka. Cum a fost surprinsă actrița la filmările pentru „Adela”. „Tic tac. Au mai rămas…”
3

de Andra Stana,

Andreea Ibacka va deveni mamă pentru a doua oară în doar câteva zile. Soția lui Cabral este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel. Actrița și soțul ei mai au o fetiță, pe micuța Namiko.

Andreea Ibacka, actrița din distribuția serialului „Adela” de la Antena 1, a postat pe contul personal de socializare un mesaj. Prin intermediul acestuia, a împărtășit cu fanii ei faptul că este posibil să nască la sfârșitul acestei săptămâni, scrie libertatea.ro.

Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii.  Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.  Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc.

Andreea Ibacka
Cand-naste-Andreea-Ibacka-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo”

Din cauza sarcinii, Andreea Ibacka recunoaște că se deplasează mai greu. De asemenea, are probleme și cu respirația, mai ales noaptea. Deși nu îi este ușor în această ultimă etapă a sarcinii, soția lui Cabral spune că se bucură din plin de ultimele zile cu burtică de gravidă.

În câteva zile, Cabral va deveni tătic de băiat.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. ?? Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, zilele trecute.

Andreea Ibacka, gest riscant în luna a noua de sarcină

La începutul lunii septembrie, vedeta Antena 1 făcea „acrobații” pe care nu le-ar face în mod normal. Însărcinată în nouă luni, actrița a sărit gardul de 2.5 metri care îi împrejmuiește casa.

Andreea Ibacka a reușit să sară gardul de 2.5 metri din jurul casei sale. Actrița a trebuit să găsească o soluție extremă după ce s-a încuiat, din greșeală, în curte și în afara casei.

Vedeta de 36 de ani a explicat pe larg cum s-a întâmplat ”minunea”, după ce soțul ei, Cabral Ibacka, a povestit lumii întregi întâmplarea. 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton