Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când naște Gina Pistol! Smiley oferă toate detaliile

Când naște Gina Pistol! Smiley oferă toate detaliile

de Redactia Tvmania

Smiley și Gina Pistol se află în ultimele zile pe care le pot petrece în doi, pentru că, în curând, va veni pe lume fetița lor. 

În cadrul unei intervenții pe Skype în emisiunea „La Măruță” (Pro TV), artistul a mai oferit câteva detalii din casă și despre starea Ginei:

„Mai durează vreo două-trei săptămâni până când voi deveni tătic. Am emoții.. și cu cât trec zilele mai mult, cu fiecare zi ce trece, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pentru care nu suntem pregătiți, foarte multe emoții pe care o să le simțim, pentru care nu știu dacă suntem pregătiți, dar suntem foarte entuziasmați și așteptăm cu sufletul la gură! Gina se simte foarte bine, în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu. Deocamdată petrec mai mult timp acasă stau prin jurul casei că nu se știe niciodată! Nu am mai plecat pe nicăieri, doar studio, dar tot așa cu program scurt”, i-a povestit Smiley lui Cătălin Măruță. 

În ceea ce privește numele ales de cuplu pentru fetița lor, Smiley a spus că toți îl vom afla „la momentul potrivit”, cel mai probabil atunci când vor anunța nașterea fetiței lor. 

Gina Pistol a povestit și ea pe InstaStory că momentul este foarte aproape:

„Mai am foarte puțin.. nu săptămâna asta care vine, cealaltă! Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă asta după discuția avută cu anestezistul și mă apucă panica! Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare..dar cred că toate femeile au trecut prin asta!”, a spus Gina emoționată.

Pe Smiley și Gina îi putem urmări și pe micile ecrane. Smiley prezintă emisiunea „Românii au talent”, difuzată de Pro TV luni și vineri de la ora 20.30, iar pe Gina Pistol o vom putea urmări la cârma „Chefi la cuțite”, la Antena 1, din 28 februarie, de la ora 20.00 și luni și marți de la ora 20.3o. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton