Homepage  / Vedete româneşti

Când nu filmează cu Adela Popescu, Cabral se distrează cu Radu Vâlcan. Cei doi s-au răcorit în piscină

Când nu filmează cu Adela Popescu, Cabral se distrează cu Radu Vâlcan. Cei doi s-au răcorit în piscină
4

de Cătălina Matei,

Aflat de mai bine de o săptămână în Republica Dominicană, Cabral filmează de zor pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care va fi difuzat din toamnă la Pro TV. Iar în timpul liber care îi mai rămâne, prezentatorul TV se distrează alături de familia colegei sale.

Deși ritmul filmărilor este unul alert în jungla din Republica Domincană, acolo unde se desfășoară cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cabral mai are timp și de… distracție. Puținul timp liber pe care îl are la dispozziție și-l petrece, în mare parte, alături de familia Adelei. Colega sa este însoțită de soț și de cei trei copii ai lor, în timp ce familia prezentatorului a rămas, deocamdată, acasă, în România.

Într-o fotografie postată pe contul său de Instagram, Cabral apare alături de soțul partenerei sale de prezentare, Radu Vâlcan.

„@raduvalcan , cum naiba să fim prieteni de atâția ani și asta să fie prima dată când stăm împreună în cădiță?!”, a scris Cabral în dreptul fotografiei.

Deocamdată, familia lui Cabral nu a ajuns în Republica Dominicană.

„Încă nu ne e clar cum facem noi, Andreea și cu mine, încă lucrăm la planul ăsta. Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor”, ne mărturisea Cabral cu ceva timp în urmă.

Cabral-jungla-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Ce probe vor fi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia.

Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Prin ce probe vor trece concuenții în noul sezon al emisiunii? Iată ce ne declara Cabral înainte de plecarea în Republica Domincană:

„Mi-e frică de ce a pregătit echipa de producție, din câte mi-am dat seama o să fie încercări și mai grele sezonul ăsta. Cumva, proiectul rămâne același experiment în care vedetele se aruncă cu capul înainte nu pentru a se îmbogăți ci pentru a demonstra că sunt și că pot mult mai mult decât cred cei de-acasă. Unii reușesc, alții nu. Noi, Adela și cu mine, suntem acolo doar ca să aducem poveștile vedetelor din tabără mai aproape de public”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton