Homepage  / Seriale / Seriale americane

Când nu mai știi ce-ai făcut azi-noapte! Serialul „Însoțitoarea de zbor” e disponibil pe HBO GO

Când nu mai știi ce-ai făcut azi-noapte! Serialul „Însoțitoarea de zbor” e disponibil pe HBO GO

de Redactia Tvmania

„Însoțitoarea de zbor” / „The Flight Attendant” (2020), adaptarea pentru televiziune a romanului cu același nume scris Chris Bohjalian, poate fi văzut pe HBO GO.

Pentru Cassandra Bowden (Kaley Cuoco), o dimineață mahmură nu înseamnă mai nimic. Este o băutoare profesionistă, iar slujba de Însoțitoarea de zbor îi facilitează gustul pentru aventură și excese. Când se trezește într-o cameră de hotel din Dubai, singura ei grijă e să coboare ușurel din pat, și din cauza capului care-i pocnește de durere și pentru a nu deranja bărbatul care încă doarme, și să ajungă să prindă mașina care-i duce colegii la aeroport. Nu-și amintește nimic din seara precedentă, se mai uită încă odată la bărbatul de-alături și-abia atunci vede așternuturile pline de sânge. Îngrozită că e o femeie singură, departe de casă, alături de un cadavru într-o țară străină, Cassie începe să mintă. Nu cheamă poliția, nu spune nimănui nimic și încearcă să-și continuie viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Își minte colegii pe drumul spre Paris și-apoi pe agenții FBI din New York, care o întâmpină la aeroport pentru a-i pune câteva întrebări cu privire la escala ei din Dubai. În continuare nu e capabilă să-și amintească nimic din cele petrecute cu o seară înainte și-ajunge curând să se întrebe dacă nu cumva chiar ea este ucigașul. Cele opt episoade ale serialului vor fi disponibile pe platforma HBO GO astfel: pe 26 noiembrie primele trei episoade, apoi câte două episoade pe săptămână.

 

Blonda din „Teoria Big Bang”

Kaley Cuoco (care va împlini 35 de ani pe 30 noiembrie) a devenit cunoscută mai ales datorită rolului Penny Hofstadter, din serialul „Teoria Big Bang” / „The Big Bang Theory”, pentru care a și primit mai multe premii și nominalizări. În octombrie 2017, actrița a pus bazele propriei sale case de producție, denumită Yes, Norman Productions, după numele câinelui ei, Norman. Și, în același timp a semnat și primul contract de adaptare pentru romanul lui Chris Bohjalian, „The Flight Attendant”, pentru care Kaley Cuoco e și producător executiv.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton