Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când revine Cosmin Seleși la TV. Ce ofertă ar fi primit actorul din partea Pro TV

Când revine Cosmin Seleși la TV. Ce ofertă ar fi primit actorul din partea Pro TV
6

de Andra Stana,

Cosmin Seleși a renunțat în urmă cu câteva luni la jobul din televiziune. De curând, fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva!” se pare că a fost invitat la negocieri de către cei de la Pro TV. În final, Seleși s-ar fi ales cu o ofertă. Despre ce este vorba.

Cosmin Seleși a fost ani de zile prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. După ce a renunțat la colaborarea cu postul TV, actorul ar fi primit acum o ofertă greu de refuzat din partea Pro TV. Din această toamnă, vedeta de 44 de ani s-ar putea să o prezinte se numește „Batem palma?”, scriu cei de la click.ro.

Așadar, se pare că, din toamna lui 2022, Cosmin Seleși va reveni pe micile ecrane. Este foarte posibil ca acesta să prezinte emisiunea concurs „Batem palma?”. Mai mult, se zvonește că show-ul „Ce spun românii” va lua o pauză (Cabral, prezentatorul emisiunii, fiind ocupat cu alt proiect, tot la Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, n.r.). În locul emisiunii lui Cabral, ar intra pe post „Batem palma?”, cu Cosmin Seleși în rol de prezentator.

Cosmin Seleși: „Analizez ofertele”

Cosmin Seleși a declarat recent că analizează ofertele primite.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ și la teatru.”, a declarat Cosmin Şeleşi, pentru sursa citată.

Cosmin SelesiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cosmin Seleși, foarte ocupat după ce a renunțat la televiziune

După ce a renunțat la jobul de la TV, Cosmin Seleși se laudă deja cu noul proiect, unul de natură personală, care începe deja să dea roade.

După demisia de la Antena 1, a început să cânte la nunți.

Cântăm la nunți, petreceri și cumetrii. Iar rețeta propusă de noi chiar funcționează”, a precizat Cosmin Seleși pentru playtech.ro. „Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani”.

În martie, Cosmin Seleși a anunțat că nu va mai prezenta „Te cunosc de undeva!”. Într-un mesaj pe Instagram, actorul a recunoscut că „am agățat pălăria și haina în cuier”.

„Am agatat palaria si haina in cuier. Ce calatorie frumoasa a fost! S-a simtit ca o serie limitata. Am fost destul de norocos sa fac parte dintr-un show de televiziune in care am intrat, am contribuit cu partea mea, am ras, am invatat si am plecat. Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipa de vis si cu un casting mereu surprinzator, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adica 240 de editii.”, a scris Seleși, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton