Homepage  / HBO

Al doilea sezon din „Euphoria”, cu Zendaya în rol principal, va fi difuzat în ianuarie

Al doilea sezon din „Euphoria”, cu Zendaya în rol principal, va fi difuzat în ianuarie

de Cătălina Matei,

Cel de-al doilea sezon al serialuli „Euphoria” va fi lansat de HBO la începutul lunii ianuarie. Anunțul a fost făcut chiar de actrița care interpretează rolul principal, Zendaya, care a și câștigat de altfel un premiu Emmy pentru interpretarea din primul sezon al serialului.

Zendaya este cea care a anunțat marți că HBO va difuza în ianuarie cel de-al doilea sezon al serialului pentru adolescenți „Euphoria”,  când au fost prezentate şi primele imagini din noile episoade.

https://www.youtube.com/watch?v=RPz_XktsEFE&t=7s&ab_channel=euphoria

Alături de ea, în distribuţie revin Hunter Schafer, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid, Austin Abrams şi Nika King. Lor li se alătură Dominic Fike, Minka Kelly şi Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr.

Serialul este creat şi scris de Sam Levinson, care este şi producător executiv. Kenneth Yu este producător, iar Ashley Levinson, Harrison Kreiss şi Julio Perez sunt co-producători.

Ce se întâmplă în sezonul 2 din „Euphoria”

Cel de-al doilea sezon va avea premiera pe 9 ianuarie și explorează urmările despărţirii dintre Rue (Zendaya) şi Jules (Schafer) şi recidiva ei cu drogurile.

De asemenea, noul sezon va aduce în poveste și noi personaje, adolescenți și adulți deopotrivă.

Serialul dramă „Euphoria ” aduce o interpretare nouă a temei maturizării, explorând cu empatie şi sinceritate peisajul petrecerilor îmbibate în substanţe ilegale şi al vieţii de zi cu zi.

Producția, care are la bază un serial israelian, aduce o interpretare nouă a temei maturizării, explorând cu empatie şi sinceritate peisajul petrecerilor îmbibate în substanţe ilegale şi al vieţii de zi cu zi.

Protagonista producţiei este Rue Bennett (Zendaya), o fată de 17 ani care a scăpat de dependenţa de droguri şi care se străduieşte să înţeleagă în ce direcţie trebuie să meargă. Viaţa ei se schimbă dramatic atunci când o întâlneşte pe Jules Vaughn (Hunter Schafer), o fată care s-a mutat recent în oraş după divorţul părinţilor ei şi care, la fel ca Rue, încearcă să îşi găsească locul.

Zendaya și Tom Holland, poveste de dragoste neconfirmată

Tom Holland (25 de ani) și Zendaya (25 de ani) au fost colegi de platouri în filmele „Spider-Man”, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi n-au confirmat oficial relația, însă nici nu au mai putut nega după ce au fost fotografiați sărutându-se pasional în mașina lui, în Los Angeles, la un semafor. Zvonurile potrivit cărora cei doi actori formează un cuplu circulă de câțiva ani buni: în 2017, după ce actorii au jucat în „Spider-Man: Homecoming” – în care Holland era Peter Parker, iar Zendaya a interpretat-o pe colega de clasă Michelle – surse apropiate lor au dezvăluit că ei doi sunt împreună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton