Homepage  / Netflix

Când se lansează așteptatul și exorbitantul „The Gray Man”. Noul thriller are o distribuție sonoră

Când se lansează așteptatul și exorbitantul „The Gray Man”. Noul thriller are o distribuție sonoră
6

de Andreea Hentea,

Așteptatul thriller „The Gray Man”, unul dintre cele mai costisitoare lungmetraje produse până acum de Netflix, va rula în câteva cinematografe înainte de a fi lansat pe Netflix. Filmul cu Ryan Gosling și Chris Evans în rolurile principale este regizat de frații Anthony și Joe Russo, scrie radiotimes.com. 

„The Grey Man” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Noul thriller are o distribuție sonoră (Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Wagner Moura, Jessica Henwick, Dhanush) și este regizat de  Anthony și Joe Russo, două dintre numele extrem de influente la Hollywood după ce filmul lor, „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019), a stabilit recordul tuturor timpurilor la încasări: 2,7 miliarde de dolari. 

Când și ce vom vedea

Recent, Netflix ne-a oferit, pe lângă dezvăluirea datei de lansare a filmului, o primă privire asupra acestuia, incluzând imagini cu protagoniștii săi, Ryan Gosling și Chris Evans. Platforma de streaming a anunțat că „The Gray Man” va fi lansat oficial în anumite cinematografe din Marea Britanie pe 15 iulie 2022, iar premiera globală pe Netflix (inclusiv în România) va avea loc pe 22 iulie.

În aceste prime imagini, Chris Evans poate fi văzut cu o armă (și o mustață cel puțin insolită), în timp ce Ryan Gosling se află când într-un bar, într-un la fel de excentric costum roșu, când făcând cascadorii într-un tramvai și pe deasupra lui. Între timp, Ana de Armas și Regé-Jean Page zâmbesc fotogenic, iar întreaga distribuție este costumată la patru ace, pentru o aventură de proporții.

Conform sinopsisului oficial, „The Gray Man” (Ryan Gosling) este fostul agent CIA Court Gentry. El a fost scos dintr-o închisoare federală de către recrutorul său, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), care l-a transformat într-un agent redutabil. Până când o greșeală fatală i-a adus eliminarea din agenție. 

Devenit Sierra Six, el acționează acum pe cont propriu și este vânat pe tot globul de Lloyd Hansen (Chris Evans), parte dintr-un fost grup CIA, căruia nimic nu-i va sta în cale pentru a-l elimina. Agentul Dani Miranda (Ana de Armas) îi vine în ajutor de câte ori are nevoie, ceea ce se întâmplă la tot pasul. 

O aventură ambițioasă

„The Gray Man” ecranizează primul roman (publicat în 2009) din seria literară de mare succes scrisă de Mark Greaney. Filmul este gândit ca începutul unei noi francize în genul celebrei serii cu James Bond. 

Cum seria literară (cuprinzând zece volume) „The Gray Man” este un succes, se așteaptă ca Ryan Gosling să apară în mai multe filme în rolul lui Court Gentry, în jurul căruia realizatorii vor construi o amplă rețea de relații și personaje. Bugetul filmului a fost de 200 de milioane de dolari, iar filmările au început în prima parte a anului 2021.

The Gray Man (2022) Ana de Armas as Dani Miranda. Courtesy of Netflix © 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton