Homepage  / Știri / Televiziune

Când se termină „Fiica ambasadorului”, serialul turcesc din grila Kanal D

Când se termină „Fiica ambasadorului”, serialul turcesc din grila Kanal D
9

de Andra Stana,

Kanal D a început să difuzeze „Fiica ambasadorului” (titlul original: Sefirin Kizi) în primele zile ale anului 2022. Serialul turcesc cu Engin Akyürek și Tuba Büyüküstün se apropie cu pași repezi de aflarea deznodământului. Iată când a programat Kanal D ultimul episod din „Fiica ambasadorului”.

„Fiica ambasadorului” ajunge la final. Când e ultimul episod, la Kanal D

Primul episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a fost difuzat în România pe 3 ianuarie 2022, de Kanal D.

Difuzat inițial de luni până vineri de postul TV, serialul turcesc a rămas apoi în grila Kanal D doar lunea și marțea. Schimbarea petrecută în luna februarie a fost necesară după apariția în grilă a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

În original „Sefirin Kizi”, serialul turcesc are în total 52 de episoade. Având în vedere că postul Kanal D difuzează câte 2 episoade pe săptămână, asta înseamnă că „Fiica ambasadorului” ajunge la final luna aceasta. Mai precis, episodul cu numărul 52 – și ultimul – va putea fi urmărit într-o marți, pe data de 17 mai 2022.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-luni-11-aprilie-din-serialul-turcesc-„Fiica-ambasadorului-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Neslihan Atagül și Engin Akyürek au fost protagoniștii inițiali

În „Fiica ambasadorului”, fanii serialelor turcești au avut bucuria să o revadă, în rolul personajului central feminin, pe Neslihan Atagül. Din nefericire, actrița cunoscută din serialul „Dragoste infinită” a fost nevoită să renunțe la rolul principal din această producție. Decizia a fost pusă pe seama unor probleme grave de sănătate, deși presa turcă a speculat că adevărul ar fi cam altul.

De asemenea, din distribuția producției „Fiica ambasadorului”, în rolul principal masculin, face parte Engin Akyürek. Acesta a mai jucat și în alt serial turcesc de la Kanal D, „Fatmagul”.

Ce rol a interpretat Tuba Büyüküstün în „Fiica ambasadorului”

Actrița Tuba Büyüküstün, care în 2014 a jucat în cunoscuta producție „Dragoste de contrabandă”/„Kara Para Aşk”, a înlocuit-o pe Neslihan în „Fiica ambasadorului”. Aceasta a intrat în serial cu un personaj diferit. Cu alte cuvinte, nu a interpretat rolul lăsat de Neslihan.

Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea s-a produs în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

În „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün interpretează rolul Mavi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton