Homepage  / Știri / Televiziune

Când se termină „Mireasa”, sezonul 5. Ce e nou în sezonul următor

Când se termină „Mireasa”, sezonul 5. Ce e nou în sezonul următor

de Andra Stana,

În 2022, sezonul 5 din show-ului matrimonial „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe, ajunge la final în timpul verii. Anunțul mult așteptat a fost făcut de gazda emisiunii în direct, la finalul ediției de miercuri, 18 mai. 

Când a programat Antena 1 finala „Mireasa” 2022, sezonul 5

În ediția Mireasa din 18 mai, Simona Gherghe a făcut mai multe anunțuri. Moderatoarea a spus data când va avea loc Finala sezonului 5 și ce se va întâmpla cu tinerii în următoarea perioadă, scrie a1.ro. Astfel, în ultimele minute ale ediției de miercuri, Simona Gherghe s-a ținut de promisiune și a anunțat data la care va avea loc Finala Mireasa sezon 5.

Însă acesta nu a fost singurul anunț, căci au mai urmat și alte vești importante. În următoarele zile, o nouă concurentă va intra în casa Mireasa.

”Ei sunt de 100 de zile în casa Mireasa. Indiferent câte luni vor mai fi, vă doresc să vă bucurați de experiența asta. Zic să vă așezați că mai am să vă dau niște vești. Dragilor, prima veste este că o să intre o concurentă în casa Mireasa. O tânără de 23 de ani va păși în aventura vieții ei.”, a zis Simona Gherghe.

Apoi, ea a dat vestea pe care o așteptau toți concurenții și telespectatorii: data la care se va termina sezonul 5 Mireasa.

”Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.”, a zis Simona Gherghe.

Tinerii de la Mireasa sezon 5 se așteptau ca Finala să fie mai aproape, dar s-au bucurat să afle că vor mai petrece încă două luni pe Drumul Iubirii.

Finala „Mireasa”, sezonul 5, online

Pentru a putea urmări show-ul matrimonial Mireasa online fanii trebuie să își facă un cont plătit pe AntenaPlay.ro

Începe castingul pentru „Mireasa”, sezonul 6

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţă în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat la Antena 1 a ajuns deja la ediţia cu numărul 100 a celui de-al cincilea sezon. Cu acest prilej, Simona Gherghe a anunţat că înscrierile pentru cel de-al şaselea sezon au luat deja startul.

”Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate „Drumul Iubirii” și ne îndreptăm către o „Iubire ca în filme”. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting.”, a declarat Simona.

Toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri sau pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pentru cel de-al şaselea sezon al celui mai iubit reality show matrimonial din România. Înscrierile se pot face deja pe pagina https://casting.a1.ro.

Momentan nu se știe numele țării unde vor avea loc filmările noului sezon „Mireasa”. Cu toate acestea, pe contul de Instagram al emisiunii, în mesajul care anunță castingul, scrie că va fi vorba despre o „poveste de dragoste cu iz oriental”.

La cine a mers marele premiu „Mireasa”, sezonul 4

Show-ul matrimonial „Mireasa”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, a ajuns la final duminică, 19 decembrie. La sfârșitul Finalei Mireasa sezon 4, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii show-ului matrimonial.

Simona Gherghe a anunțat la finalul emisiunii cine a pus mâna pe marele premiu în valoare de 40.000 de mii de euro, un start bun pentru orice cuplu aflat la început de drum. 

Pe locul 3 cu 12,31% au fost Raluca și Ion. Pe locul 2 cu 41,42% s-au clasat Alex și Ana. În final, pe locul 1 au ajuns Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 „Mireasa”.

Sursa foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton