Homepage  / Știri / Televiziune

Când se termină serialul „Regina nopţii” (Pro 2) şi ce mai face Murat Yıldırım

Când se termină serialul „Regina nopţii” (Pro 2) şi ce mai face Murat Yıldırım
4

de Redactia Tvmania

Serialul „Regina nopţii”, difuzat de Pro 2, cu Murat Yıldırım şi Meryem Uzerli, în rolurile principale, ajunge la sfârşit la începutul lunii martie.

Mai precis, ultimul episod este programat pe 5 martie, la ora 21.00, când telespectatorii vor afla deznodământul poveştii de iubire dintre Selin şi Kartal. În locul acestei producţii, la Pro 2 nu va începe alt serial, ci se vor schimba orele serialelor care sunt difuzate deja. Astfel, „Iubire ascunsă” va trece la 21.00, „Trandafirul negru”, de la 22.00, iar „Iubire ca în filme”, de la 23.00.

„Regina nopţii” („Gecenin Kraliçesi”), care nu s-a bucurat de prea mare succes în ţara de origine a fostul ultimul proiect tv al lui Murat Yıldırım (38 de ani). După ce a jucat în acest serial, în 2016, actorul s-a axat doar pe filme. Anul trecut a fost văzut pe marile ecrane din Turcia în trei filme: pelicula de dragoste „Sonsuz Aşk” (în care i-a dat replica lui Fahriye Evcen, soţia lui Burak Özçivit), comedia romantică „İlk Öpücük”, în care a făcut pereche cu Özge Gürel, şi în drama „Ayla: The Daughter of War”, în care au mai jucat Çetin Tekindor şi Damla Sönmez.

În „Ayla: The Daughter of War”, Murat Yıldırım a jucat alături de Çetin Tekindor şi Damla Sönmez

În „Ayla: The Daughter of War”, Murat Yıldırım a jucat alături de Çetin Tekindor şi Damla Sönmez

Anul acesta, Murat are planuri mari în ceea ce priveşte cariera lui: se pregăteşte să joace într-un film în care va vorbi în engleză. Iar în acest sens, el va sta o lună la Londra pentru a aprofunda limba, anunţă haber.fragman-tv.com.

film muratIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ceea ce priveşte viaţa privată, Murat are un mariaj fericit cu soţia sa, actriţa de origine marocană, Imane Elbani, cu care s-a căsătorit în decembrie 2016, la nunta lor fiind prezentă şi Meryem Uzerli. Conform televizyongazetesi.com, cei doi îşi doresc ca anul acesta să primească vestea că vor deveni părinţi.

Imagini cu Murat şi Imane apar în videoclipul cântăreţei americane J Sutta, „When A Girl Loves A Boy”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton