Homepage  / Știri / Televiziune

Când se termină sezonul 3 din serialul „Adela”

Când se termină sezonul 3 din serialul „Adela”

de Andra Stana,

„Adela” a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021. În prezent, postul TV difuzează în fiecare joi noi episoade din sezonul 3 al serialului românesc produs de Ruxandra Ion. Postul TV a anunțat recent când se va încheia povestea cu Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev în rolurile principale. Când se termină sezonul 3 din „Adela” și ce au decis producătorii referitor la sezonul 4.

Când difuzează Antena 1 ultimul episod din „Adela”, sezonul 3

Antena 1 se pregătește de finalul sezonului 3 din „Adela”. Iată când a programat postul TV ultimul episod din „Adela” și ce au decis producătorii referitor la sezonul 4.

Al treilea sezon al serialului „Adela”, difuzat de Antena 1, ajunge în curând la final.

Potrivit grilei de programe a postului, ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion va fi difuzat pe 9 iunie 2022, de la ora obișnuită, 20.30.

Cu toate acestea, povestea cu Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu nu se termină aici. Postul a anunțat de curând că au început deja filmările pentru al patrulea sezon al serialului românesc.

Ce se va întâmpla în sezonul 4 din „Adela”

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Adela” au loc în prezent în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Ultimul sezon al serialului românesc va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău.

Referitor la ultima parte din „Adela”, scenariștii proiectului, Radu Grigore și Bianca Mina, au declarat că „Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea”.

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela. În vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.”, au mai spus cei doi scenariști ai serialului „Adela”.

Episoadele din sezonul 3 „Adela” se văd la Antena 1 joia, de la 20.30.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton