Homepage  / Știri / Televiziune

Când se va difuza „Stand-Up Revolution”, emisiunea în care Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt jurați

Când se va difuza „Stand-Up Revolution”, emisiunea în care Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt jurați
6

de Cătălina Matei,

Update 14 februarie: Emsiunea de divertisment „Stand-up Revolution”, care trebuia să aibă premiera pe Antena 1 miercurea aceasta, pe 16 februarie 2022, nu se mai regăsește în programul lunii februarie. 

UPDATE, 3 februarie 2022: Așa cum anunțam încă de anul trecut, „Stand-Up Revolution” va avea în sfârșit premiera pe Antena 1. Noul show „Stand-up Revolution” e programată pentru miercuri, 16 februarie, la Antena 1.

Articol inițial

Deși filmările s-au încheiat de luni bune, mult așteptata emisiune „Stand-Up Revolution”, un format similar X Factor, nu a fost inclusă în grila de toamnă a postului Antena 1. Imagini în premieră din show-ul de comedie au fost difuzate în cadrul ediției speciale „Râzi cu RoaST” de luni, iar Teo, Vio, Costel și Dan Badea, prezenți și ei în platou, au dat de înțeles că vor intra pe post anul viitor.

În cadrul show-ului „Râzi cu RoaST”, Mihai Morar a prezentat în premieră imagini din show-ul de comedie „Stand-Up Revolution”. Telespectatorii au putut vedea câteva părți din momentele de comedie pe care concurenții le vor avea pe cea mai nouă scenă de stand-up, unde juriul este compus din Teo, Vio, Costel și Dan Badea. De asemenea, din discuțiile celor patru, se pare că emisiunea va intra pe post anul viitor, pe 6 februarie.

„Stand-Up Revolution” are un format similar X Factor, fiecare jurat urmând să-și ajute concurenții din echipă să pregătească cele mai bune momente de stand-up comedy.

Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu sunt cei care prezintă „Stand-Up Revolution” și vor avea rolul de a-i încuraja pe concurenţi înainte să intre pe scenă. În prezent, cei doi sunt implicați în alte emisuni, la Antena 1: Șerban la „iUmor” și Ilona la „SuperNeatza” din wekend și în culisele „X Factor”.

 „Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care îşi doresc cu adevărat să facă asta”, a declarat Ilona într-un comunicat în urmă cu câteva luni.

 „Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea şi Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Şerban Copoţ în același comunicat.

Imagini din emisiunea Stand-Up Revolution 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton