Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când se va întoarce Andreea Ibacka pe platourile de filmare. Actrița are o vară aglomerată |EXCLUSIV

Când se va întoarce Andreea Ibacka pe platourile de filmare. Actrița are o vară aglomerată |EXCLUSIV
9

de Redactia Tvmania

Andreea Ibacka a anunțat de curând că a intrat în concediu prenatal. Actrița a părăsit în lacrimi platourile de filmare în timp ce se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Actrița Andreea Ibacka va deveni în toamna acestui an mămică pentru a doua oară, însă până atunci, planurile pentru vara aceasta sunt bine puse la punct:

„Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața. Mi-aș dori să călătorim mai mult, să îi ofer fiicei mele experiențe și activități cât mai variate, să o pot integra pe Namiko fără teamă în colectivitățile cu copii, ea tânjește să socializeze mai mult.

Ca noi toți, până la urmă, nu-mi propun nimic ieșit din comun. Poate doar acel banal accesibil înainte de covid 19, pe care în naivitatea noastră îl luam drept garantat. În altă ordine de idei, căutăm un loc „kid – friendly” în care Namiko să-și consume toate energia, să fie în elementul ei. Un loc cald cu piscine, tobogane, copii. Pe scurt, un loc cu zăpăceală stereo care s-o facă pe ea fericită”, a declarat Andreea Ibacka în exclusivitate pentru TVMania.

 

 

 

Când se va întoarce Andreea Ibacka pe platourile de filmare

Când a devenit mămică pentru prima oară, Andreea Ibacka a stat o perioadă îndelungată departe de platourile de filmare. Când am întrebat-o ce planuri are pentru următoarea perioadă, actrița ne-a mărturisit că nu știe încă cât timp va sta în concediu de maternitate:

„E devreme pentru planuri pe termen mediu și lung, însă cu siguranță îmi voi petrece mult timp alături de bebe, cu atât mai mult cu cât îl voi alăpta la fiecare câteva ore. Este o decizie asumată, firească, însă vă voi ține la curent și cu activitatea mea profesională. Trăind în această epocă digitală, oportunitățile profesionale sunt infinite”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka pentru TVMania.

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat la sfârșitul lunii mai că așteaptă al doilea copil. Cuplul mai are încp o fețită, Namiko, care în luna decembrie ca împlini 2 anișori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton