Homepage  / Filme Online

Când va avea premiera Avatar 5. Disney pregătește încă 3 filme din franciză

Când va avea premiera Avatar 5. Disney pregătește încă 3 filme din franciză
7

de Roxana Mirea,

Zoe Saldaña este pregătită să o interpreteze pe Neytiri, prințesa războinică Na'vi, mulți ani de acum încolo. Disney a dezvăluit că vor fi lansate încă trei filme din seria „Avatar”. Iată când ar trebui să aibă premiera „Avatar 5”.

Franciza Avatar se va încheia în anul 2031

Zoe Saldaña, actrița care a prezentat-o pentru prima dată lumii pe prințesa războinică Na’vi, Neytiri, în filmul Avatar din 2009, tocmai a aflat că va purta machiajul albastru pentru mulți ani de acum încolo. Ieri, Disney a dezvăluit calendarul actualizat al lansărilor de filme, care a întârziat cu mulți ani toate cele trei continuări „Avatar” prelungind franciza până în 2031, potrivit Entertainment Weekly.

Grozav”, a scris Saldaña în poveștile sale de pe Instagram, alături de o captură de ecran cu știrea. „Voi avea 53 de ani când va ieși ultimul Avatar. Aveam 27 de ani când am filmat primul Avatar.”

În timp ce „Avatar 3” a fost amânat doar cu un singur an, fiind mutat de la 20 decembrie 2024 la 19 decembrie 2025, ultimele două episoade ale francizei au fost amânate cu câțiva ani. „Avatar 4” a trecut de la 18 decembrie 2026 la 21 decembrie 2029, în timp ce „Avatar 5” s-a mutat de la 22 decembrie 2028 la 19 decembrie 2031. Dacă filmele Avatar vor rămâne pe linia acestui program, atunci franciza se va încheia după o călătorie de 26 de ani. Regizorul James Cameron va avea 77 de ani când ultimul film „Avatar” va ajunge în cinematografe. În ceea ce-l privește pe partenerul lui Saldaña, Sam Worthington, care îl interpretează pe soțul lui Neytiri, Jake Sully, acesta va avea 55 de ani.

The World Premiere of ”Avatar: The Way of Water” in London, UK – 6 Dec 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

James Cameron nu vrea să obțină efectul Stranger Things

Partea bună a lucrurilor este că tinerii actori care îi interpretează pe copiii lor nu vor fi îmbătrânit la fel de dramatic. Cameron a declarat anterior pentru EW că și-a luat măsuri de precauție pentru a evita ceea ce el numește „efectul Stranger Things„. Cameron s-a asigurat că al doilea și al treilea film, precum și primul act al celui de-al patrulea, au fost filmate în același timp.

James Cameron

Altfel, obții – și îmi place Stranger Things – dar obții efectul Stranger Things”, a explicat Cameron. „În cazul în care ar trebui să fie încă în liceu, [dar] arată de parcă ar avea 27 de ani. Știți, îmi place serialul. Este în regulă, vom suspenda neîncrederea. Ne plac personajele, dar, știi tu.”

Avec Avatar: La Voie de l’eau (20th Century Studios) approchant de son seuil de rentabilité, le réalisateur James Cameron a confirmé que le film devrait recevoir une quatrième et une cinquième suite, en plus du troisième film déjà prévuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Cameron a spus odată că ar fi fost mulțumit să încheie franciza după trei filme, dacă publicul nu ar fi venit la „Avatar: The Way of Water”. Dar, după lansare, succesul a fost incredibil, devenind în cele din urmă al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Această evoluție a marcat, de asemenea, un record pentru Saldaña, care a intrat în istoria box-office-ului, fiind primul actor care a jucat în patru dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

„Avatar” din 2009, „Avengers: Infinity War” din 2018, „Avengers: Endgame” și „Avatar: The Way of Water” din 2022 au depășit pragul de 2 miliarde de dolari la box office. Dacă continuările „Avatar” urmează exemplul, atunci Saldaña ar putea continua să își doboare propriul record cu fiecare nouă lansare.

Sursa foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton