Homepage  / Netflix

Când va difuza Netflix noile episoade din „Peaky Blinders”, sezonul 6. Anunțul platformei de streaming

Când va difuza Netflix noile episoade din „Peaky Blinders”, sezonul 6. Anunțul platformei de streaming

de Andra Stana,

„Peaky Blinders” este unul dintre cele mai urmărite seriale BBC. Lansat în 2013, acesta se va încheia după difuzarea celui de-al șaselea sezon. Joi, Netflix a anunțat când va difuza noile episoade.

Când intră Peaky Blinders, sezonul 6, pe Netflix

BBC a oferit fanilor, chiar în prima zi a lui 2022, trailerul ultimului sezon din „Peaky Blinders”. Lansat inițial în 2013, serialul BBC de mare succes se va încheia anul acesta, la finalul sezonului 6 al producției.

BBC a lansat trailerul pentru cel de-al șaselea (și cel din urmă) sezon al mult-așteptatei drame polițiste a cărei acțiune se petrece în anii 1920, „Peaky Blinders”. Tommy Shelby (Cillian Murphy) se întoarce pentru ultimul sezon al serialului britanic.

În doar primele trei zile de la lansarea sa pe Youtube, trailerul „Peaky Blinders” – sezonul 6 – a fost urmărit de peste 2 milioane de ori. Semn că fanii abia așteaptă noile episoade ale producției BBC.

Data de lansare, anunțată oficial de Netflix

Joi, 10 martie, Netflix a anunțat, printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, dar și pe Instagram, data de lansare a noului sezon din „Peaky Blinders”. Astfel, fanii mai au de așteptat până pe 10 iunie 2022 pentru a vedea serialul cu Chillian Murphy.

Serialul de succes „Peaky Blinders”, creat de celebrul scenarist Steven Knight a fost lansat în 2013. Îi avea în distribuție pe Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory, Sam Neill, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Anabelle Wallis, Kate Phillips, Adrien Brody, Tom Hardy și Anya Taylor-Joy.

Sezonul 6 din „Peaky Blinders”  poate fi urmărit pe BBC Two în Marea Britanie și pe platforma Netflix la nivel internațional.

Ce li se pregătește fanilor „Peaky Blinders”

„Peaky Blinders” va sta la baza unui lungmetraj, pe care creatorul său, Steven Knight, îl avea în vedere de ceva vreme.

În cadrul unui panel organizat de Festivalul de Film de la Londra (desfășurat între 6 și 17 octombrie 2021), Steven Knight a dezvăluit că filmările lungmetrajului „Peaky Blinders” vor începe peste un an și șase luni, adică în primăvara anului 2023. În aceste condiții, lansarea va avea loc, probabil, spre sfârșitul anului sau chiar la începutul anului 2024.

De altfel, Steven Knight anunțase încă din ianuarie 2021 că sezonul al șaselea al serialului „Peaky Blinders” (care este încă disponibil, cu cele cinci sezoane, pe Netflix România) va fi ultimul, dar că serialul va continua „într-o altă formă”.

Ulterior, acesta a confirmat că întreaga poveste se va încheia cu un lung-metraj.

„Pandemia ne-a schimbat planurile, dar eu mi-am dorit de la început să închei serialul «Peaky Blinders» cu un film și chiar asta se va întâmpla”, a declarat el atunci pentru Deadline. 

În 2018, Knight spusese că ambiția sa este să realizeze o poveste despre o familie între cele două războaie mondiale, așa că a vrut mereu să introducă în serial și prima alarmă de atac aerian din 1939.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton