Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când va fi botezul fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Răzvan Simion s-a dat de gol!

Când va fi botezul fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Răzvan Simion s-a dat de gol!

de Redactia Tvmania

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în câteva luni părinți. Ei vor avea un băiețel și deși cel mic nu a venit încă pe lume, părinții lui își fac deja planuri pentru botez, scrie libertatea.ro. În direct la tv, Răzvan Simion s-a dat de gol și a împărtășit cu toți telespectatorii „Neatza” când va avea loc marele eveniment din familia Oțil.

În timpul unei discuții despre „amante”, Răzvan Simion a ținut să precizeze că poate o să vină cu două femei la botezul din toamnă al fiului lui Dani Oțil.

În prezent, prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan, iar zilele trecute a făcut câteva declarații neașteptate despre divorțul de soția sa.

„– Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?

– Păi, tu nu ai bani de una, dar de două. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!

– Ah, tu nu îți faci amantă de zgârcit!”, a fost discuția dintre Răzvan Simion și Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, planuri mari de viitor: „Al doilea copilaș este…”

Dani Oțil a renunțat de curând la burlăcie și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, femeia care îi va dărui prezentatorului TV un băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să facă o nuntă discretă avându-i aproape doar pe cei dragi. Aceștia se pregătesc acum de venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel mult dorit de cei doi, care formează un cuplu de mai bine de 3 ani.  

Recent, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a dezvăluit că au planuri mari de familie și că deja își doresc și al doilea copil:
„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu’, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru site-ul playtech.ro.  

„Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş”

Gabriela și-a dorit enorm să devină mămică:

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate.

Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult’, a declarat ea, la Antena 1.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton