Homepage  / Cinema

Când vor lansa studiourile Sony noua animație din universul Spider-Man

Când vor lansa studiourile Sony noua animație din universul Spider-Man

de Andreea Hentea,

Studiourile Sony au amânat lansarea așteptatei animații „Spider-Man: Across The Spider-Verse – Part One” pentru vara viitoare. Printre titlurile pe care le pregătesc pentru 2023 se mai numără „Madame Web” și „Equalizer 3”, scrie deadline.com.

Studiourile Sony au amânat lansarea animației „Spider-Man: Across The Spider-Verse – Part One” pentru 2 iunie 2023, după ce premiera fusese stabilită pentru 7 octombrie 2022.

Filmul va fi continuarea animației „Spider-Man: Into the Spider-verse” (2018), recompensată cu premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat.

Aceasta a avut pe generic celebrități ca Nicolas Cage, Chris Pine, Liv Schreiber, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld, Zoë Kravitz, Lily Tomlin și Oscar Isaac și a încasat peste 375 de milioane de dolari la nivel global. 

Știrea apare chiar înainte de prezentarea pe care studiourile Sony o vor susține la evenimentul CinemaCon de săptămâna viitoare. Studiourile au mai hotărât, de asemenea, să lanseze următoarea animație din serie, „Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part II”, pe 29 martie 2024. 

Deocamdată se știe că personajele lungmetrajului animat „Spider-Man: Across The Spider-Verse – Part One” (2023), regizat de Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson, vor beneficia de vocile unor vedete ca Oscar Isaac, Hailee Steinfeld, Shameik Moore, care s-au auzit și în filmul anterior, cărora li se alătură Issa Rae. Filmele vor fi difuzate în format premium, în săli dotate cu IMAX. 

Ce mai lansează Sony

Printre premierele programate de Sony se mai numără „Madame Web”, așteptatul spin-off derivat din povestea Omului-Păianjen, care va fi regizat de S.J. Clarkson. Filmul, care le are în rolurile principale pe Dakota Johnson și pe Sydney Sweeney, se va lansa pe 7 iulie 2023.

De asemenea, studiourile Sony pregătesc „The Equalizer 3”, care va avea premiera pe 1 septembrie 2023.

După „The Equalizer” (2014), nominalizat la Saturn Award în 2015, și „The Equalizer 2” (2018), prezentat la Festivalul de la Locarno, Denzel Washington și regizorul Antoine Fuqua vor face echipă pentru a treia oară. 

Tot studiourile Sony vor lansa și filmul coreean de război „Devotion”, regizat de J.D. Dillard, care îi va avea pe  Jonathan Majors și Glen Powell în rolurile principale. Premiera va avea loc pe 14 octombrie, într-un număr limitat de săli.

Altă viitoare premieră, animația „Lyle, Lyle, Crocodile”, regizată de Josh Gordon și Will Speck, va avea loc în intervalul 18 noiembrie 2022 – 7 octombrie 2023.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton