Homepage  / Seriale

„Candice Renoir” merge mai departe. Când va fi difuzat sezonul 10 de AXN

„Candice Renoir” merge mai departe. Când va fi difuzat sezonul 10 de AXN

de Mioara Tronaru,

La câteva luni de la premiera franceză, care-a avut loc pe 29 aprilie, AXN aduce și la noi cel mai nou sezon, al zecelea, al serialului „Candice Renoir” (2013). Cele 6 episoade vor fi pe post din 6 decembrie, în fiecare miercuri câte două, de la ora 21.00.

Adio, dar rămân cu tine…

Producătorii serialului polițist francez „Candice Renoir” nu se îndură să lase din mână o „jucărie” care încă funcționează. După ce au tot cochetat cu ideea încheierii poveștii, au luat în final o decizie fermă: după sezonul al zecelea, va urma un film de televiziune și încă un sezon, al 11-lea, după cum a declarat Anne Holmes, directoarea de programe de la France Télévisions, în Le Parisien.

Hotărârea anterioară, la fel de „fermă”, fusese să continue cu niște episoade speciale, dar oamenii s-au apucat deja de scenariul sezonului al 11-lea.

Vor fi însă și schimbări: „Sezonul 10 va fi încheierea unui capitol”, spune actrița Cécile Bois, într-un interviu pentru AlloCiné. Polițista și întreaga poveste se vor muta în Marsilia, unde va avea altă echipă și vor urma alte crime și alte aventuri. Ce va mai fi după acest nou ultim sezon, vom vedea.

În meniu, avem dragoste

Sezonul al zecelea va fi unul dedicat iubirii. Relația dintre Candice Renoir (Cécile Bois) și Antoine Dumas (Raphaël Lenglet) trece la alt nivel. Polițista a fost împușcată în regiunea inimii și, după trei săptămâni de comă indusă, își dă seama că a trecut pe lângă moarte. Deodată planurile de viitor nu mai au nicio valoare, viața este aici și acum. După ani întregi de dragoste cuminte și la distanță, Candice și Antoine Dumas simt că nu mai e cazul să piardă timpul. Și chiar dacă orele de vizită la spital se termină la 20.00, cei doi găsesc locul perfect pentru a fi împreună, în liniște, fără să fie deranjați de nimeni: morga instituției.

În același timp, acest sezon va fi și unul nostalgic, se va reveni asupra trecutului eroinei, asupra motivației ei de a fi polițistă, vor fi readuse în acțiune personaje din sezoanele anterioare. Dar va fi aruncat și un ochi spre viitor, pentru că Candice va deveni… bunică.

În rol de soție infidelă…

Printre filmările pentru „Candice Renoir”, Cécile Bois a făcut și miniseria „Addict”, povestea unei femei căsătorite care cade în mrejele altui bărbat. Într-un interviu pentru Gala, actrița a mărturisit că situația nu-i era complet necunoscută. Pe vremea când era „foarte tânără și destul de naivă”, un bărbat i-a făcut avansuri, dar ea a știut să pună capăt poveștii înainte de a începe. Cécile Bois este căsătorită din 2016 cu actorul Jean-Pierre Michaël, cu care are doi copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton